Obavijesti

Show

Komentari 27

'Zvijezde pjevaju': Fodor želi u operu, Ana ne pjeva bez muža

'Zvijezde pjevaju': Fodor želi u operu, Ana ne pjeva bez muža
12

Fodor se nada angažmanu u operi, Ana Rucner nije htjela pjevati bez muža, a Martina i Ricardo su se jedva uskladili, Petra ima problema s visokim tonovima...

VIDEO

Neke su pjevačke kombinacije ‘opasne’. Svi ljubitelji sapunica sigurno će zvati za Filipa Juričića i Roberta Kurbašu, no i moja kolegica Martina Validžić bi mi mogla biti velika konkurencija, otkrio je Mirko Fodor

On i Danijela Martinović (42) jedan su od devet parova koji će se natjecati u novoj sezoni HRT-ova showa koji se na ekrane vratio nakon dvije godine stanke. Mirko Fodor (51) ističe kako vjeruje da će u showu “Zvijezde pjevaju” ostati dulje nego u plesnoj inačici iz koje su ga gledatelji izbacili već nakon prve emisije. 

- Pjevanje mi bolje leži od plesanja, a osim toga, moja mentorica Danijela toliko me drila da ću sigurno ostati do kraja, a nadam se i nekom angažmanu u operi - smije se voditelj. Dodao je kako prije “pjevačkog treninga” ne pije sirova jaja, nego je, tvrdi, za dobar glas najvažnije biti smiren i redovito uzimati B vitamine. 

- Za prvo mi služi rakijica, a za drugo pivica - govori Mirko. Pohvalio se kako mu je najvatrenija navijačica supruga Vesna, koja je već organizirala njegove obožavatelje, a osmislila je i kakve će majice nositi u publici. Mentorica Danijela zahvalna je Vesni na podršci, ali ističe da to sve ne bi bilo moguće da Mirko nije poslušan učenik.


- Odlično napreduje, a jedina mu je mana što na probama radi presmiješne face. Toliko me nasmijava da ostanem bez daha - zaključila je Martinović. No nije sve tako glatko išlo kod Martine Validžić (37) i mentora Ricarda Luquea. Pjevač Cubisma otkrio nam je da se dugo nisu mogli dogovoriti koju pjesmu će izvesti u showu. 

- Nismo mogli naći pjesmu zbog razlike u godinama i slušanja različite glazbe - kaže Ricardo. Sada je, dodaje, zadovoljan s partnericom koja već ima pjevačkog iskustva jer je nekada pjevala u bendu Obrad Kosovac.

Violončelistica Ana Rucner (31) prihvatila je poziv u show samo uz uvjet da joj mentor bude suprug Vlado Kalember (60).

Nakon šest sezona promijenio se i stručni pjevački žiri

Umjesto najblaže sudačke članice Ksenije Erker, ovogodišnje natjecatelje ocjenjivat će Zdenka Kovačiček, a skladatelja Rajka Dujmića zamijenit će njegov kolega Zrinko Tutić. Voditeljski par i dalje će biti Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

'Srećom, Filip ne odabire pjesme od kojih mi je zlo'

Glumac Filip Juričić (32) otkrio je kako je, prije nego što su ga zvali u show, htio upisati sate pjevanja da bi bio što uvjerljiviji u mjuziklu “Opasne veze”. 

- Nije izabrao ni jednu pjesmu od koje mi se povraća. Imamo sličan glazbeni ukus, što je vrlo važno - kaže njegova mentorica Maja Vučić (37). O šarmantnom Filipu dodaje da je darovit, a najviše joj se sviđa boja njegova glasa i to što se na iscrpnim probama nisu niti jednom posvađali. No “problema” s glasovnim mogućnostima, kako kaže mentor Ervin Baučić (38), ima njegova partnerica Petra Dugandžić (37).

- Iako je talentirana, njezin glas je alt, pa moramo pažljivo birati melodije koje joj odgovaraju. No unatoč tomu super smo kombinacija jer ja sa svojim rasponom pokrivam sve ono što treba - kaže Baučić. Njegova kolegica iz kazališta Komedija, Renata Sabljak (36), kaže da joj puno olakšava to što svog partnera, glumca i redatelja Mirana Kurspahića (35), poznaje još s Akademije.


- Nije nam bitno koliko ćemo trajati, glavno nam je da se dobro zabavimo - kaže Renata. Dodala je da je kompletnu brigu o scenskom nastupu prepustila Miranu budući da je on u tome vještiji od nje. Riječanin Marko Tolja (29) za svoju partnericu Tinu Katanić (27), prvu manekenku u ovom showu, izjavio je da je štreberica.

- Zagrizla je i jako joj je stalo da što bolje pjeva. Najveći ‘problem’ je taj što joj glas nije istreniran, pa joj tu i tamo ton pobjegne previsoko, ali to je boljka svakog početnika - zaključio je Tolja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu