Obavijesti

Show

Komentari 106

Zvijezde pjevaju: Petra nije samo seksi, nego i dobro pjeva

Zvijezde pjevaju: Petra nije samo seksi, nego i dobro pjeva
4

TKO JE FAVORIT Bivši članovi žirija i pobjednici HRT-ova glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju' analiziraju koji od tri preostala para ima najveću šansu za pobjedu

VIDEO

Najstroža članica žirija Martina Tomčić (38) rasplakala je Petru Dugandžić (37). Nju nije kritizirala, nego ju je pohvalila usporedivši je s Marlene Dietrich. Glumica nije vjerovala u sebe na početku sedme sezone showa. Prije početka snimanja rekla je da se u potpunosti oslanja na glas partnera Ervina Baučića (39).

- Iako je talentirana, moramo pažljivo birati melodije koje joj odgovaraju - kaže Baučić.

Priželjkujem pobjedu, ali je ne očekujem jer nisam baš toliko dobra, Petra na početku nije vjerovala da je talentirana 

No do finala je odabir pjesama prepustio Petri. Glumica Ana Vilenica (36), koja je 2010. s pjevačem Jacquesom Houdekom (32) pobijedila, smatra da su Petra i Ervin odlični. Kolegica Petra ju je oduševila samouvjerenim držanjem na pozornici. Glumac Duško Modrinić (34), koji je s pjevačicom Ivanom Kindl (35) briljirao 2009. u trećoj sezoni, svim ovogodišnjim finalistima podijelio bi deset bodova.

Ističe kako su mu ipak favoriti Petra i Ervin jer najvjerodostojnije interpretiraju pjesme. No finale showa će svakako biti zanimljivo jer, prema skladatelju Rajku Dujmiću (59), manekenka Tina Katanić (29) i pjevač Marko Tolja (29) te Ivica Pucar (38) i Maja Vučić (37) ni malo ne zaostaju. S druge strane, Rajka, koji je bio član žirija showa proteklih šest sezona, oduševili su Tina i Marko jer ga podsjećaju na otkačene srednjoškolce iz serije 'Glee'.

- Razigrani su kao i junaci tog TV mjuzikla. Mogli bi pobijediti jer imaju energije. Jedino što ih može omesti je pogrešan odabir hitova koje ne bi bili u stanju interpretirati - kaže Dujmić. Zaključio je da mu nije jasno tko danas još želi biti pjevač jer je to neisplativo.

Duško Modrinić

Glumcu nije bilo lako odabrati favorita iz showa jer smatra kako su svi finalisti odlični. Ipak, za oko i uho su mu zapele vjerne obrade svjetskih hitova koje su izveli Petra i Ervin.     

Ana Vilenica

Zvijezdu telenovele 'Dolina sunca' Petra Dugandžić je oduševila samouvjerenim držanjem u showu. Nastavlja kako je očito da je krasi glumački i pjevački talent.

Rajko Dujmić

Glazbenik ističe kako se Petra i Ervin izvrsno nadopunjuju na pozornici. Dodaje kako ga je posebno oduševila njihova interpretacija Adelina singla 'Someone Like You' iz 2011.

Strah i trepet: Martina Tomčić uvjerljivo je najstroži član stručnog žirija

Ako se samo koncentriramo na to da je nama lijepo, onda možemo ispasti površni, Martina se okomila na Tinu

Nisam sigurna Tina da si ti shvatila ovu pjesmu. Nekad moramo vjerovati da je manje više, bila je oštra Martina Tomčić (38) već u prvim emisijama sedme sezone 'Zvijezde pjevaju'.

Zagrebačka mezzosopranistica od prve sezone je član žirija u showu, a natjecatelji najviše strepe od njezinih komentara. Martina ne štedi nikoga te smatra da je samo iskrena i da je njezin posao da ocjenjuje.,

Volim pjesme Petra Graše, ali mislim da mu se ovo nije svidjelo jer se meni nije nikako svidjelo, posralmia je Danijelu Martinović

- Razmišljam da li da vam kažem istinu ili ono što biste vi htjeli čuti u svakoj emisiji. Nažalost, punoljetni smo pa ne možemo tako - rekla je Martina pjevačkom paru Robertu Kurbaši (36) i Emiliji Kokić (45) nakon njihove izvedbe ABBA-ina hita 'I Have A Dream'. Dodala je kako im izbor pjesme ovaj put ipak nije masakr, ali da su svejedno jako pogriješili.

Vidjelo se zaista dosta pogrešaka. Moram priznati da me niste uopće impresionirali, Miran Kurspahić nije se uvrijedio

Tomčić nije poštedjela ni Vladu Kalembera (61) i Anu Rucner (30), koji su nakon ispadanja iz showa predali papire za razvod. Najstroža članica žirija nazvala je njihovo pjevanje amaterski, 'njanjavo' i 'njakavo', a Vlado joj je uzvratio kako ona uopće ne zna što je rock’n’roll. Tomčić su 2011. nagovorili na nastup u 'Plesu sa zvijezdama' .

Od tebe očekujem izvedbe kao od profesionalke. Ovo mi je bio čisti amaterizam, Rucner joj nije zamjerila opaske

Član žirija Davor Bilman tada je njezino plesanje usporedio s autom kojem je oštećena karoserija. Unatoč tome, uspjela je dogurati do polufinala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu