Obavijesti

Show

Komentari 20

'Zvijezde pjevaju' vraća se na ekrane nakon 5 godina stanke

'Zvijezde pjevaju' vraća se na ekrane nakon 5 godina stanke
38

Imamo novi, atraktivan žiri, nadam se da će vam se dopasti, u njemu sjede Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko, rekla je urednica emisije Uršula Tolj

VIDEO

U studiju Bajsić na Hrvatskoj radioteleviziji predstavljeno je osam natjecateljskih parova koji će zasjati u 8. sezoni popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' te su otkrivena imena novog žirija. 

'Zvijezde nam nisu naklonjene, zato smo slabi na Eurosongu...'
'Zvijezde nam nisu naklonjene, zato smo slabi na Eurosongu...'

- Evo, nakon Dore vraćamo se nekim dobrim vrijednostima, krećemo sa Zvijezde pjevaju, prošlo je 5 godina, osam je epizoda, osam parova, u prvoj emisiji nema ispadanja, da se malo aklimatiziramo, riješimo treme, a onda od druge kreće ispadanje pa sve do osme, kada imamo dva para u finalu. Kao i u Dori, o ostanku parova ne odlučuje samo žiri nego i gledatelji koji nas prate preko malih ekrana i ostalih medija. Bit će i nagradna igra, svatko tko nazove ulazi u nagradnu igru i može osvojiti 10.000 kuna, a u zadnjoj emisiji, 20. travnja, taj iznos je 40.000 kuna - istaknuo je Mario Sedmak, HRT-ov urednik Zabavnog programa. 

Urednica emisije Uršula Tolj otkrila je imena žirija.

- Imamo novi, atraktivan žiri, nadam se da će vam se dopasti, u njemu sjede Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko - rekla je.

Isti jest jedino omiljeni voditeljski dvojac Barbara Kolar i Duško Čurlić, koji su obećali u osam zvjezdanih tjedana puno veselja i glazbe te izdvojili kako se za režiju brine Danko Volarić, scenografiju Dragutin Broz, a za 'styling' i izgled ispred kamera brine se kostimografkinja Nataša Svekler, dok je Nikša Bratoš glazbeni maestro aranžmana.  

PAROVI su: Goran Bošković i Ella Dvornik, Dino Jelusić i Tara Thaller  Bojan Jambrošić i Ashley Colburn, Pero Galić i Katarina Strahinić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan i Borko Perić, Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan, Antonija Šerić i Krešimir Macan. 

Urednik Zabavnog programa Mario Sedmak nije krio zadovoljstvo činjenicom da je u ovoj sezoni ''Zvijezde pjevaju'' prvi put jedna inozemna natjecateljica, američka novinarka Ashley Colburn, čime je i show postao internacionalan. 

Na održanoj pressici nisu bila prisutna dva para Bošković – Dvornik te Galić – Strahinić, a iako Žanamari Perčić (Lalić) nije bila prisutna – njezin glazbeni partner, HRT-ova radijsko-televizijska zvijezda, Frano Ridjan, pobrinuo se da njezina slika bude prisutna u obliku.

- Moja partnerica Žanamari zanijemila je kada je čula da sam ja partner, što zbog mojih vokalnih sposobnosti, što zbog njezinih iskustava sa zaposlenicima HRT-a. Na njezinu veliku sreću, nakon testiranja, dokazali su da sam ipak mrvicu manje loš od kolege Davora Meštrovića - rekao je Frano. 

Bojan Jambrošić je zadovoljan svojom partnericom.

- Mislim da će nam dobro ići, morat ćemo malo poraditi na hrvatskom jeziku - našalio se, a nadovezala se i Ashley Colburn.

- Bila sam na Dori, u Opatiji, bilo je fantastično, sviđa mi se pjevati, veselim se nastupu - rekla je. 

- Morate znati da Tonka izgleda super opušteno, veljača je, a rekli su joj da je dobila macana u vreći, a što rade macani u veljači?  Zavijaju - rekao je Krešimir Macan.

Antonia Šerić, pak odgovorila mu je da je bila sretna što su ih spojili.

- Bit će nam veoma veselo na probama, svakodnevno vježbamo, ujutro od 8 pa do navečer u 10, finale nam je minimum - kaže Šerić. 

- Vidim da je jako velika konkurencija, dva Krešimira u finalu. Statistički, ja sam jako zadovoljan, uvježbavamo se, uvijek idem na najvišu ponudu - zaključio je Krešimir Sučević Međeral. 

Sreću što je s Jelenom Radan u tandemu nije krio Borko Perić.

- Bili smo protivnici u jednom drugom showu, Maestru, došli smo do finala, i ja sam išao dalje - rekao je.

Složila se kako su oboje sretni zbog odluke uredništva s Prisavlja i Jelena Radan.

- Obožavam ljude koji su duhoviti, nadam se da to neće utjecati na njegovu spremnost i angažiranost, mislim da je ambiciozan, volim ovu televiziju i nadam se da ćemo mi biti dio nečega što će biti stvarno dobar sadržaj - ispričala je. 

Nakon gotovo 5 godina stanke, show se vraća subotom na male ekrane, od 2. ožujka u 20.05 sati na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT-HTV1).


CAJKAŠKI RADIO DIJELI OPERACIJU GRUDI: 'Za najveću dasku u gradu' imaju super nagradu, a pravila su jednostavna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin