Obavijesti

Show

Komentari 10

Zvijezde serija Štrljić, Radić i Krivokapić prvi put zajedno

Zvijezde serija Štrljić, Radić i Krivokapić prvi put zajedno
4

Glumili su u legendarnim serijama, a sad su skupa u ‘Kud puklo da puklo’. Serija s dozom humora prati život u besperspektivnom ličkom selu iz kojeg mladi odlaze

VIDEO

Glumački velikani Milan Štrljić (62) i Žarko Radić (64) zajedno su snimili “Bolji život” i “Lozu”. Zbog TV serije “Kud puklo da puklo” dvije godine poslije udružili su snage s kolegom Miodragom Krivokapićem (65), koji se proslavio kao Ilija Kapara u seriji “Mačak pod šljemom” iz 1978. Dramska serija s dozom humora prati život u besperspektivnom ličkom selu iz kojeg mladi odlaze. Ne rađa im se dovoljno djece pa se stariji mještani svim silama trude uplesti mlade u ljubavne avanture ne bi li selo opstalo. Zbog tri doajena glumišta bivše Jugoslavije gleda je starija generacija, a mlade su privukle zvijezde poput Ivana Hercega (32) i Janka Volarića Popovića (34). Krivokapiću je ovo druga uloga u hrvatskoj seriji poslije “Počivali u miru”.

- Nikad nisam ovako puno radio. Nekad smo imali jednu kameru i epizoda se snimala 15 dana, a danas je sve ubrzano i to me pomalo plaši. Ipak, veseli me glumiti Stipu jer se na setu mogu zaigrati i zabavljati što nisam često činio jer sam dugo bio na glasu kao specijalist za teške karaktere - kaže Miodrag. Iako je odrastao na Kosovu, jedva je čekao otići u svijet pa je u Prištini i Beogradu upisao pravo.

- Do diplome mi je ostalo 11 ispita. Otac je uvijek žalio što nisam završio studij. Maštao je da ću biti veliki sudac - prisjeća se Krivokapić. Za uspješnu karijeru najviše je, kaže, zahvalan supruzi liječnici.

Dvije sezone bio sam u Italiji, ali kako sam već bio star, odlučio sam se vratiti

- U braku smo gotovo 40 godina, ali ne bismo uspjeli da nije bila toliko strpljiva. Teško je pratiti nekoga poput mene tko godinama živi u dva grada - kaže Miodrag. I sin Bojan (28) krenuo je njegovim stopama, a zasad ga najviše pamte po ulozi u komediji “Montevideo, Bog te video!”. Krivokapić najviše scena u “Kud puklo da puklo” snima s Milanom Štrljićem.

Istinski uživam radeći lik Mile i vjerujem da to publika osjeća

Glumac rodom iz Slavonije s deset godina preselio se u Dalmaciju, a Akademiju je završio u Beogradu jer je tad nije bilo u Splitu, koji zove svojim drugim rodnim gradom. Proslavio se kao hajdukovac Tonči u “Velom mistu”. U “Boljem životu” glumio je Dejana Miličevića, odvjetnika i Violetina ljubavnika. Milan se u Beogradu vjenčao s balerinom Slavicom i dobio kćer Ivu (36), također glumicu, te sina Luku (26). Kad je ‘90-ih počeo rat, vratio se u Hrvatsku. Danas predaje na Akademiji u Splitu. Žarko Radić, kojeg pamte kao Jastreba iz “Kapelskih kresova” iz 1976., do rata je živio u Beogradu, gdje je i studirao. U Kanadi je deset godina izrađivao i prodavao namještaj, a u Hrvatskoj je 2004. glumio u prvoj sapunici “Villa Maria”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju