Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezdi 'Moderne obitelji' prvo je bubreg donirao otac, pa brat

None Foto: 7

Prošla je kroz ukupno 16 operacija, uključujući transplantaciju bubrega koji joj je donirao njezin otac. Dvije godine nakon operacije, njezino je tijelo počelo odbacivati organ...

Američka glumica Sarah Hyland (28) odlučila je napokon progovoriti o zdravstvenim problemima koji ju prate još od ranog djetinjstva. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' za magazin Self rekla je nešto više o svojoj dijagnozi i svim operacijama koje je dosad imala.

Prošla je kroz ukupno 16 operacija, uključujući transplantaciju bubrega koji joj je 2012. donirao njezin otac. Dvije godine nakon operacije, njezino je tijelo počelo odbacivati organ te su joj ga morali ukloniti kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

- Kad se jednom podvrgneš transplantaciji, u svom tijelu imaš tuđu 'stvar'. Napravili smo mnogo testova i pokušali sve da ga spasimo, ali nismo uspjeli. Božić, Novu godinu, svoj rođendan... Sve sam te dane provela u bolničkom krevetu, a liječnici su rekli da je moj bubreg kao zapaljena kuća - rekla je glumica koja od rođenja boluje od urođene displazije bubrega. 

ZVIJEZDA 'MODERNE OBITELJI' Teška je 58 milijuna kn, a traži donacije za pogreb bratića (14)

Sve je to utjecalo na njezino raspoloženje, a razmišljala je i o samoubojstvu. 

- Zbog svega što mi se dogodilo postala sam vrlo depresivna. Kad ti član obitelji donira bubreg i tako daruje drugu priliku za život, kad to ne uspije, osjećaš se kao da si ti glavni krivac. Naravno da nisi, ali osjećaš kao da jesi - priznala je Sarah.

Dijalize i posjeti bolnici uskoro su postali sastavni dio njezinog života, a 2017. završila je na drugoj transplantaciji. Ovog puta, bubreg joj je donirao mlađi brat Ian (23). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nationalbestfriendday My BB’s, Boo and Barkley. #bffl

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

- Ujutro sam snimala epizodu 'Moderne obitelji', a poslije odmah išla u bolnicu na dijalizu. Drugo jutro već sam imala transplantaciju bubrega - otkrila je za Self. U tim teškim trenucima velika podrška bio joj je dečko Wells Adams, bivšim natjecateljem televizijskog showa 'Savršena nevjesta' i barmenom iz serije 'Bachelor in Paradise'. 

- Upoznali smo se samo tri dana prije moje druge transplatacije, a on je bez obzira na sve ostao uz mene. Vidio me u najgorim izdanjima i prošao sa mnom ono najteže. I ono što je najvažnije od svega, još uvijek misli da sam naljepša, pa se i ja tako osjećam - otkrila je glumica. 

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Komentari (3)
  • samo da je zdravlja za sve ostalo nekako se snades

    12. 12. 2018,   13:18
  • a micica..

    12. 12. 2018,   13:19
  • "humoristična" serija.

    12. 12. 2018,   13:23