Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezdi 'Zakona i reda' je otkazalo jedno plućno krilo

None Foto: 24sata 3

Glumica koju je proslavila uloga detektivke Olivie Benson kći je seks-simbola Jayne Mansfield koja je s 34 godine poginula u prometnoj nesreći

Mariska Hargitay (44) upravo završava snimanje serije "Zakon i red", koja joj je donijela titulu najplaćenije TV glumice u 2008. godini. Tako je kći najpoznatijeg seks-simbola 50-ih Jayne Mansfield ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda. Glumica je prije nekoliko dana završila u bolnici zbog otkazivanja plućnog krila. Njezina glasnogovornica istaknula je kako je vjerojatno došlo do nakupljanja zraka između pluća i grudnog koša, ali nije poznato što je prouzročilo otkazivanje organa.
- Jako ju je boljelo. Ne znam hoće li ići na operaciju ili će se sve sanirati tretmanima kisika - rekla je glasnogovornica.
Mariska će ipak, unatoč problemima, završiti snimanje preostalih epizoda serije "Zakon i red" u kojoj glumi detektivku Oliviu Benson. Prije pet godina udala se za glumca i pisca Petera Hermanna, s kojim ima sina Augusta (2).

PREŽIVJELA NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA MAJKA
Njezina majka Jayne Mansfield bila je glumica i Playbojeva zečica. Poginula je u dobi od 34 godine u automobilskoj nesreći. Živote su tad izgubili i njezin dečko te vozač dok su Mariska koja je tad imala tri godine i dvojica braće Miklos i Zoltan čudom preživjeli.

Komentiraj, znaš da želiš!