Obavijesti

Pogledajte film s Johnnyem Deppom u ulozi vampira

Pogledajte film s Johnnyem Deppom u ulozi vampira
3

Vampir protiv svoje volje s neodoljivom aurom. Misteriozna žena koju privlači. Ljubomorna vještica, zavodnica i čarobnica. Čudna obitelj u grozovitoj staroj palači prepunoj tajni

Jednu stvar moraš znati o obitelji Collins… mi ustrajemo.

Redatelj Tim Burton donosi kultnu klasičnu seriju “Sjene tame” na velika platna s velikim zvijezdama koje predvode Johnny Depp, Michelle Pfeiffer i Helena Bonham Carter.

1750. godine Joshua i Naomi Collins i njihov mladi sin Barnabas kreću iz Engleske u Ameriku, započeti novi život i sagraditi ribarsko carstvo u obalskom gradu nazvanom po njihovu prezimenu. Prolazi 20 godina i Barnabas (Johnny Depp) ima svijet pod svojim nogama. Bogat je, moćan i nepopravljivi playboy… dok se ne zaljubi u ljepoticu imena Josette DuPres (Bella Heathcote) i slomi srce Angelique Bouchard (Eva Green). Angelique je vještica u svakom smislu te riječi i proklinje ga, određujući mu sudbinu goru od smrti - pretvara ga u vampira i zakapa… živoga.

Dva stoljeća kasnije Barnabas je oslobođen iz grobnice i osvane u sasvim drugačijem svijetu. 1972. je godina, a on je stranac u još stranijem vremenu. Vraća se u Collinwood Manor i zatiče svoje imanje u lošem stanju, a članovi obitelji Collins koji su preostali čuvaju mračne tajne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na čelu matrijarhata je Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) kojoj Barnabas povjerava svoj pravi identitet. Njegovo čudno ponašanje pobudi sumnju u psihijatrici, Dr. Julia Hoffman (Helena Bonham Carter), koja nema pojma kakve će probleme iskopati. 

Barnabas je odlučan obitelji vratiti slavu, ali mu na putu stoji vodeća stanovnica Collinsporta - Angie, koja nevjerojatno nalikuje na njegovu vrlo staru poznanicu.

U Collinwood Manoru stanuje i Elizabethin brat Roger Collins (Jonny Lee Miller); njena buntovna kći, tinejdžerka Carolyn Stoddard (Chloë Grace Moretz) i Rogerov dragocjeni desetogodišnji sin David Collins (Gully McGrath). O Collinwoodu brine Willie Loomis (Jackie Earle Haley), a tu je i Davidova dadilja Victoria Winters (Bella Heathcote), koja, misteriozno, izgleda sasvim kao Barnabasova jedina istinska ljubav Josette…

Tim Burton vraća vampire na velika platna, u ruhu u kakvom ih još niste vidjeli…

Ne propustite vidjeti hoće li Collinsi vratiti svoju staru slavu… Zabava je zagarantirana!

Jedan od najiščekivanijih filmova godine od četvrtka u kinima diljem Hrvatske! 24sata i Blitz ti nude priliku da pogledaš ovaj film u kinima. Pošalji SMS s ključnom riječi FILM i svojim podacima na 61024(0,85 kn za t-mobile i vip, 0,84 kn za tele2 korisnike).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u