Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte film s Johnnyem Deppom u ulozi vampira

None Foto: Blitz 3

Vampir protiv svoje volje s neodoljivom aurom. Misteriozna žena koju privlači. Ljubomorna vještica, zavodnica i čarobnica. Čudna obitelj u grozovitoj staroj palači prepunoj tajni

Jednu stvar moraš znati o obitelji Collins… mi ustrajemo.

Redatelj Tim Burton donosi kultnu klasičnu seriju “Sjene tame” na velika platna s velikim zvijezdama koje predvode Johnny Depp, Michelle Pfeiffer i Helena Bonham Carter.

1750. godine Joshua i Naomi Collins i njihov mladi sin Barnabas kreću iz Engleske u Ameriku, započeti novi život i sagraditi ribarsko carstvo u obalskom gradu nazvanom po njihovu prezimenu. Prolazi 20 godina i Barnabas (Johnny Depp) ima svijet pod svojim nogama. Bogat je, moćan i nepopravljivi playboy… dok se ne zaljubi u ljepoticu imena Josette DuPres (Bella Heathcote) i slomi srce Angelique Bouchard (Eva Green). Angelique je vještica u svakom smislu te riječi i proklinje ga, određujući mu sudbinu goru od smrti - pretvara ga u vampira i zakapa… živoga.

Dva stoljeća kasnije Barnabas je oslobođen iz grobnice i osvane u sasvim drugačijem svijetu. 1972. je godina, a on je stranac u još stranijem vremenu. Vraća se u Collinwood Manor i zatiče svoje imanje u lošem stanju, a članovi obitelji Collins koji su preostali čuvaju mračne tajne. 

Na čelu matrijarhata je Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) kojoj Barnabas povjerava svoj pravi identitet. Njegovo čudno ponašanje pobudi sumnju u psihijatrici, Dr. Julia Hoffman (Helena Bonham Carter), koja nema pojma kakve će probleme iskopati. 

Barnabas je odlučan obitelji vratiti slavu, ali mu na putu stoji vodeća stanovnica Collinsporta - Angie, koja nevjerojatno nalikuje na njegovu vrlo staru poznanicu.

U Collinwood Manoru stanuje i Elizabethin brat Roger Collins (Jonny Lee Miller); njena buntovna kći, tinejdžerka Carolyn Stoddard (Chloë Grace Moretz) i Rogerov dragocjeni desetogodišnji sin David Collins (Gully McGrath). O Collinwoodu brine Willie Loomis (Jackie Earle Haley), a tu je i Davidova dadilja Victoria Winters (Bella Heathcote), koja, misteriozno, izgleda sasvim kao Barnabasova jedina istinska ljubav Josette…

Tim Burton vraća vampire na velika platna, u ruhu u kakvom ih još niste vidjeli…

Ne propustite vidjeti hoće li Collinsi vratiti svoju staru slavu… Zabava je zagarantirana!

Jedan od najiščekivanijih filmova godine od četvrtka u kinima diljem Hrvatske! 24sata i Blitz ti nude priliku da pogledaš ovaj film u kinima. Pošalji SMS s ključnom riječi FILM i svojim podacima na 61024(0,85 kn za t-mobile i vip, 0,84 kn za tele2 korisnike).