Obavijesti

Najbrže zabavno iskustvo do sada uz Xperia™ arc S

Najbrže zabavno iskustvo do sada uz Xperia™ arc S
4

Xperia™ arc S ima moćni 1,4 Ghz procesor koji omogućava do 25% bržu zabavu u usporedbi s Xperia arc™ telefonom. Arc S je i dobitnik EISA nagrade Europski telefon s kamerom za 2011-2012

Sony Ericsson je predstavio Xperia™ arc S na Sonyjevoj press konferenciji vezanoj uz IFA-u u Berlinu. Preuzevši nagrađivani elegantan dizajn modela Xperia arc, najnoviji dodatak Xperia™ obitelji ima snažniji procesor od 1,4 Ghz, Sony 3D sweep panorama tehnologiju i pristup Sony Entertainment Network uslugama – „Music Unlimited” i „Video Unlimited”. Xperia™ arc S 25% brže pokreće kameru i konvertira medijske datoteke te 20% brže učitava web-stranice u usporedbi s modelom Xperia™ arc.

   Music Unlimited” ima globalni katalog s više od 10 milijuna pjesama s pristupom vašoj osobnoj glazbenoj kolekciji i besplatnim radio kanalima na različitim uređajima.
· Video Unlimited” (trenutno ekskluzivno dostupan samo za Sony Ericsson Xperia™) je ultimativni izvor najnovijih hollywoodskih blockbustera, klasika i TV emisija svih ključnih TV kuća.

Nikolaus Scheurer, direktor marketinga proizvoda Sony Ericssona, izjavio je:

Xperia™ arc S je najbrža i najzabavnija Xperia™ do sada koja potvrđuje da su telefoni iz Xperia™ obitelji najbolji pametni telefoni za vrhunski doživljaj odličnih zabavnih usluga kao što su Music Unlimited i Video Unlimited.

Dodatno uz te usluge, Xperia™ arc S uključuje najbolju Sony tehnologiju u klasi poput 3D sweep panorame. Fotografije u 3D sweep panorami se mogu snimiti i pogledati povezivanjem telefona s 3D TV-om koristeći HDMI izlaz.  Xperia™ arc S također ima vizualno blistav 4,2-inčni Reality Display s Mobile BRAVIA® Engineom, kameru s 8,1 mp s mogućnošću snimanja HD videa i Sonyjev nagrađivani Exmor R™ for mobile senzor koji unaprijeđuje fotografije i video, čak i uvjetima lošeg osvjetljenja.

Korisnici također imaju pristup jedinstvenom društveno-zabavnom iskustvu dijeljenja i otkrivanja novih sadržaja uz Facebook inside Xperia™ te pristup bogatom svijetu Androida s više od 250,000 aplikacija.

Xperia™ arc S – kratki pregled:
· Superbrzi 1,4 GHz procesor
· 3D i 2D sweep panorama fotografiranje
· Kamera s 8,1 MP i Exmor R™ for mobile senzorom slike
· 4,2- inčni Reality Display s Mobile BRAVIA® Engineom
· Najnovija Android™ platforma Gingerbread 2.3

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"