Obavijesti

Sport

Komentari 0

24 pothvata i spektakla, kiša bisera i debakla (2)

24 pothvata i spektakla, kiša bisera i debakla (2)
7

Sportsku 2008. godinu promotrili smo u 24 slike. Blankino i Filipovo srebro, pa i tragedija na turski način, nove dvorane, velika španjolska godina...

VIDEO

BJELORUS SUDIO PIJAN KAO ČEP
Suca Sergeja Šmolika navijači su ovacijama pozdravljali dok je pijan teturao travnjakom na utakmici bjeloruske prve lige Naftan - Vitebsk. Pokušao se izvući, glumeći da ne može nastaviti suditi jer ga neizdrživo bole leđa. Naposljetku je priznao da se na poluvremenu tako nalio votke da više nije mogao stajati na nogama.
VLATKO I NJEGOVI 'PSI GONIČI SLIJEPIH'
Dajemo novac i u humanitarne svrhe. Evo, sad smo dali za pse goniče slijepih, rekao je Vlako Marković. Htio je reći - vodiče.
ŠTO JE VATERPOLIST BEZ BRKOVA...
Hrvatski vaterpolisti pustili su “rudićevske” brkove na Olimpijskim igrama, ali nije pomoglo. Nisu uzeli medalju.
ULTIMATE FIGHT NA GRIPAMA
Moram priznati, dobro me je napucao, rekao je Siniša Štemberger nakon što je Rawle Marshall usred utakmice Splita i Cibone sjeo na njega kao Cro Cop i namlatio ga “ko vola”. Cibonina Amerikanca kaznili su s tri mjeseca neigranja u NLB ligi.
ZLATNU OPTUŽILI DA JE PREVARANTICA
Antonija Balek na Paralolimpijskim igrama osvojila je dva zlata, u bacanju kugle i koplja. Njezine medalje zasjenile su optužbe da može hodati.

'JOE TEHNIČAR' BOLJI OD AUSTRIJANACA
Joe Šimunić poznat je po “mudrim” izjavama. Tako je prije utakmice protiv Austrije na Euru izjavio da je bolji tehničar od svih Austrijanaca zajedno.
TKO LEŽI, NE BJEŽI, SUDAC SRUŠIO IGRAČA
Na utakmici sveučilišne lige američkog nogometa između South Caroline i LSU, sudac je, ničim izazvan, hrvačkim zahvatom srušio igrača Caroline.
MUDRI MIHAIL RAZBIO GLAVU REKETOM
Svašta su tenisači razbijali tijekom mečeva; rekete, stolice ili boce. Ruski tenisač Mihail Južnij otišao je korak dalje. Reketom si je namjerno razbio glavu.
DRAGANJA SE USUDIO PROZVATI PHELPSA
Phelps neće osvojiti osam zlata. Te njegove najave rekorda običan su marketinški trik, rekao je Duje Draganja uoči Olimpijskih igara. Bubunuo glupost i “ostao živ”.
ŠTO JE OVO, MAN. CITY ILI CHELSEA?
Morao sam otići iz Reala jer mi je Chelsea ponudio sjajne uvjete. Joj, oprostite, Manchester City, rekao je Robinho po dolasku u City. Šuti i igraj, Robinho.
SKOK U NESVIJEST: PIJANI RUSKI SKAKAČ
Ivan Uhov mrtav pijan došao je na zaletište stadiona u Lausannei, lagano otrčao do letvice i izvalio se na strunjaču. IAAF nije imao razumijevanja. Uhov je suspendiran na godinu dana.
GURMAN IVICA: OD KULENA PODIVLJAM
Prije utakmice s Njemačkom Ivica Olić rekao je da obožava kulen, no da ga ne smije jesti prije susreta jer od njega podivlja. Protiv Nijemaca je bio sjajan. Što bi tek bilo da se najeo...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj