Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

A gdje je moj jacuzzi? Navijač Arsenala šokiran smještajem

None Foto: Twitter

Mnogi navijači Arsenala vraćali su ulaznice za finale Europske lige u Azerbajdžanu, a oni koji su se odlučili otići na put ostali su razočarani. Smještaj im je bio daleko od obećanog, a Arsenal i izgubio u finalu (4-1)

Opustimo se u jacuzziju i onda lagano pravac Olimpijskog stadiona po 'kantu' EL i plasman u Ligu prvaka. Vjerojatno je to bio plan Aarona Rosea (24), navijača Arsenala koji se odlučio na oko 4000 kilometara dugo putovanje. Sve je rezervirao i platio polog, a dolaskom u prijestolnicu Azerbajdžana uslijedio je šok.

Foto: Twitter/Screenhot

Od njegovog jacuzzija nije bilo ni 'j', već ga je dočekala samo slavina i zahrđali tuš. Spominjala se i solidna tuš kabina uz jacuzzi, ali ni od toga nije bilo ništa.  Nije želio ostati u ovom smještaju već je isti napustio i potražio nešto prikladnije. 

Foto: Twitter/Screenhot

- Šalu na stranu. osim očajnih hotela i novaca koji smo potrošili da dođemo ovdje, Baku je zapravo prekrasan grad. No, ovo je žalosna istina. Ali, zašto je slavina pod tušem? - napisao je na Twitteru jedan od navijača 'topnika'.

Ali to nije bilo sve. Osim katastrofalnog smještaja, navijače Arsenala dočekala je još jedna katastrofa i to na Olimpijskom stadionu u Bakuu. Chelsea je 'pregazio' njihov Arsenal s 4-1 i osvojio Europsku ligu, pa bi spomenuti navijači 'topnika' mogli i požaliti odlazak u Azerbajdžan.

Komentari (8)
  • a ona cijev ispod tusa sto viri, mu je da se natakne!

    30. 5. 2019,   09:43
  • kad bi finale bilo u bakuu da azerbajdžan nema naftu, tj papriku..

    30. 5. 2019,   10:13
  • Obecanje ludom radovanje ha ha ha

    30. 5. 2019,   09:35