Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Aberdeenov trener: Crveni? Nikad nisam vidio takav, užas

None Foto: Ian Rutherford/Press Association/PIXSELL

Nismo pokazali dovoljno u dvije utakmice i zato smo ispali. Imali smo puno mladih igrača, pokušao je nekakvo opravdanje naći trener Derek McInnes koji je imao što reći, zamislite, i o suđenju.

Sjećate li se ijedne Aberdeenove prilike u 180 minuta dvomeča s Rijekom? Ako ne, onda ste među velikom većinom. Riječani su raščistili račune iz prošlosti sa Škotima koji nisu pokazali baš ništa ni na Rujevici, a ni na svom Pittodrieju na kojemu su još dobro i prošli (0-2) s obzirom na okolnosti.

DAMIR MIŠKOVIĆ: 'Kako je lijepo biti predsjednik Rijeke! I Gent možemo izbaciti'

- Nismo pokazali dovoljno u dvije utakmice i zato smo ispali. Imali smo puno mladih igrača - pokušao je nekakvo opravdanje naći trener Derek McInnes koji je imao što reći, zamislite, i o suđenju.

U 20. minuti Aberdeen je ostao bez Funsa Oja koji je tada dobio crveni karton. I bez ikakvih nada da može ostati u Europi.

Nepošteno prema Rijeci

- To je situacija u kojoj se ne nađete često, gubite 0-1 i imate igrača manje. Taj crveni karton bila je užasna odluka, nisam nikad vidio takav. Neki teži prekršaji prije Ojina drugog nisu bili žuti karton, pa me iznenadilo.

Rijeka ga nije iznenadila svojom kvalitetom unatoč tradicionalno podcjenivanju sklonim otočkim medijima.

- Mislim da je nepošteno reći da je Rijeka prosječna momčad, štoviše i bila je sposobna iskoristiti naše pogreške.

Aberdeen v Rijeka - UEFA Europa League - Third Qualifying Round - Second Leg - Pittodrie Stadium BYE, BYE ABERDEEN Bišćan je za McInnesa profesor nogometa! Belgijci? Premostivi

McInnes je suprotno najavama prije početka utakmice ubacivši svog najboljeg igrača Sama Cosgrovea u prvih 11 iako je dan prije širio glas da ga neće imati na raspolaganju. Kako bi tek izgledali da nije bilo i čovjeka koji im je zabio osam golova od ukupno 13 ove sezone...

- Nisam bio iskren oko njega jer je bio spreman. Nastojao je dati sve što može, ali izvadio sam ga iz igre početkom drugog dijela jer nisam htio riskirati s njim za nedjelju - završio je trener škotskog kluba.

Komentari (27)
  • Rijeka vas je pregazila kao plitak potok

    16. 8. 2019,   09:44
  • Ljudi kolju ko mesari. Samo ne znam jel netko Škotima rekao da je ovo nogomet ne MMA.

    16. 8. 2019,   09:47
  • Ajde ni do gola niste došli

    16. 8. 2019,   09:27