Obavijesti

Sport

Komentari 52

Aci se sprema otkaz: Izbornik Nazor, Mršić, Piksi ili Skelin?!

Aci se sprema otkaz: Izbornik Nazor, Mršić, Piksi ili Skelin?!
1

Već 23. studenog reprezentacija gostuje kod nimalo bezazlenih Nizozemaca, a tri dana kasnije ugošćuje Talijane i zato hitno treba odlučiti o izborniku

VIDEO

Dino Rađa, Stojko Vranković i Joke Vranković sutra će sjesti za stol najprije s Acom Petrovićem, a onda i s kandidatima za njegova nasljednika.

Naši izvori iz HKS-a kažu da Aco još nije dobio otkaz, no činjenica da se u košarkaškim kuloarima već vrte imena mogućih nasljednika svakako puno govori.

Kako sada stvari stoje, vrlo ozbiljan kandidat za šefa košarkaške A selekcije je bivši trener Zadra, Splita i MZT-a te uspješni izbornik gotovo svih mladih hrvatskih selekcija, 38-godišnji Ante Nazor, a nešto slabije kotiraju bivši Cedevitin trener Veljko Mršić, Acin pomoćnik Ivica Skelin i Piksi Subotić. 

Rekli bismo da Acine šanse da ostane izbornik nisu veće od 20 posto i ovisit će o njegovoj moći uvjeravanja na sastanku s Drniškim orlom i ekipom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ogroman mu je minus debakl s Rusijom, to je jasno, ali hladnih glava nepošteno bi bilo ne sjetiti se da je bio spreman podmetnuti leđa za kvalifikacijski turnir u Italiji, kad nam nitko ozbiljan nije davao ni gram šanse, a on je momčad ne samo odveo na Igre, nego i do četvrtfinala u kojem smo na jednu loptu izgubili od Srbije.

No rane iz Istanbula još su friške, poraz je težak i neobjašnjiv i zato je Aco korak do otkaza. Veliko je, međutim, pitanje tko bi drugi osim njega mogao preuzeti momčad i provesti je kroz komplicirane kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo po novom sistemu.

Najprije se igra skupina s Talijanima, Nizozemcima i Rumunjima i tu valja biti među tri da bismo se plasirali u drugu fazu. Već 23. studenog reprezentacija gostuje kod nimalo bezazlenih Nizozemaca, a tri dana kasnije ugošćuje Talijane i zato hitno treba odlučiti o izborniku.

Podsjećamo, u kvalifikacijama ne možemo računati na NBA igrače, a od reprezentacije su se oprostili Ukić, Popović, Žorić, Tomas te Simon i treba čim prije obaviti razgovore pa probati složiti respektabilnu reprezentaciju od onoga što je preostalo. 

A ta će se reprezentacija, budimo realni, dobro namučiti da bi dobila čak i skromnu Rumunjsku. Tko god bio izbornik. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi