Obavijesti

Sport

Komentari 188

Aco Petrović nije imao plan B, valjda ga imaju Stojko i Dino...

Aco Petrović nije imao plan B, valjda ga imaju Stojko i Dino...
1

Gotovo da nismo vidjeli tri pripremljene akcije, Aco je sve karte stavio na kreativnost i klasu Bogdanovića i Šarića. A kad jednog od njih ne ide onda se dogodi blamaža kao protiv Rusa...

VIDEO

Kad god je na televiziji neka košarkaška utakmica, uvijek se nadam da će sukomentator biti Aleksandar Petrović

Aco uvijek sve vidi i sve zna unaprijed. I prije nego što će neka momčad nešto napraviti, on to kaže u eter. I baš tako se dogodi.

U tim trenucima, da mogu, s njim bih potpisao da bude doživotni izbornik hrvatskih košarkaša. Čovjek na klupi s kojim nam ne može pobjeći medalja.

Pogotovo kad u momčadi ima Bojana Bogdanovića u najboljim godinama, Darija Šarića nakon sjajne sezone u NBA-u, povratnika Popovića, supertalentiranog Bendera...

U Turskoj Aco nije imao takav uvid što se događa na parketu kao kad komentira na TV-u. Nije znao prepoznati što će Rusi napraviti prije nego što naprave.

Nije to znao ni sa svojom reprezentacijom. Zato smo u osmini finala i pali kao prosječna momčad. Baš kao protiv Češke prije dvije godine.

Što se dogodilo? Aco nije imao ni plan A, ni plan B, ni plan C. Zapravo, sve je gurnuo u ruke Bogdanovića i Šarića. Da oni utakmicu rješavaju svojom klasom. I to je bilo to. Ako ide super, ako ne...

To na tako visokoj razini košarke ne ide. Gotovo da nismo vidjeli tri pripremljene akcije. A kako to izgleda kad jedan on njih zakaže, ili oba, upravo su nam to pokazali Rusi.

Jasno je da ovoj Hrvatskoj nedostaje pravi razigravač i vrhunski centar. U modernoj košarci, zapravo u bilo kakvoj košarci, to je veliki hendikep.

A kad taj hendikep ne pokriješ s pripremljenim akcijama onda izgubiš s 20 koševa razlike i primiš više od 100 poena. O obrani protiv Rusa teško je reći bilo kakvu pristojnu riječ, kojom ne bi uvrijedili naše košarkaše. 

I obrana je zapravo ovisila o tome što će Bojan i Dario napraviti naprijed. Obranu hrvatski košarkaši nisu niti igrali, na kraju je to bilo i tužno gledati. Iskreno, šteta da se u košarci kao u boksu ne može prekinuti meč bacanjem ručnika na teren. Negdje početkom posljednje četvrtine to smo i htjeli učiniti.

Aco nije imao plan B u Turskoj, a sad je pitanje imaju li Stojko Vranković, predsjednik HKS-a, i Dino Rađa, prvi čovjek stručnog savjeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani