Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ademi: City je s drugog svijeta, ravnopravni smo s druga dva...

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zadovoljan sam protivnicima. Znali smo da u Ligi prvaka nema laganih suparnika. Možemo se nositi sa svima, uvjeren sam kako imamo što pokazati u ovoj skupini, kaže Bruno Petković

Manchester City je momčad s drugog svijeta, međutim možemo se ravnopravno nositi sa Šahtarom i Atalantom, kazao je kapetan Dinama Arijan Ademi nakon ždrijeba Lige prvaka.

U svom sedmom nastupu u Ligi prvaka nogometaši Dinama igrat će u skupini C zajedno s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, odlučeno je ždrijebom održanim u Grimaldi Forumu u Monte Carlu.

 

- Imamo realne izglede protiv Atalante i Šahtara i vjerujem kako Dinamo može proći skupinu - kazao je kapetan "modrih".

Bruno Petković je naglasio kako je zadovoljan ždrijebom.

- Zadovoljan sam protivnicima. Znali smo da u Ligi prvaka nema laganih suparnika. Možemo se nositi sa svima, uvjeren sam kako imamo što pokazati u ovoj skupini - poručio je napadač hrvatskog prvaka.

(jt)

Komentari (13)
  • Ma tako se to radi. Cijeni i poštuj svoje protivnike, ali i vjeruj u sebe.

    29. 8. 2019,   21:43
  • Pa kaj ako je s drugog svijeta?Tko igra nogomet ime ili igraći?Treba samo agresivno prema njima i zalijepit im se za guzicu nemogu ni prdnuti.Koda su vanzemaljci bezveze.

    29. 8. 2019,   22:08
  • Treba pojačat plave za LP , dovest Mandžu ili Ibru i jednog krvavog braniča koji jede protivničke napadače kao Joe Šimunić nekada ... ovo momčaj je ok ali fale im fizički snažni igrači , vidjeli smo protiv Rosenberga

    30. 8. 2019,   08:51