Obavijesti

Sport

Komentari 52

Ante je nokautirao Ademija, a Vaha ih obojicu želio potjerati!

Nakon utakmice sa Zadrom u svlačionici Ante Rukavina je šakom udario Arijana Ademija, a dokaz tučnjave je jasno vidljiva šljiva ispod Ademijeva oka...

VIDEO

Za vrijeme susreta Dinama i Zadra Arijan Ademi i Ante Rukavina nekoliko su se puta porječkali. Podigao je Ademi kažiprst i nešto mu govorio. Na tome je ostalo. Nakon susreta Ademi je među prvima ušao u svlačionicu. Navodno je uzeo mobitel i nešto gledao. Odjednom se zaletio Ante Rukavina i udario ga šakom. Ademi mu je uzvratio, a već sljedeće sekunde suigrači su se podigli i rastavili ih.

- Nisu se potukli, znate kako je to u nogometu, igrači se svađaju i naguravaju i u velikim klubovima. To ste mogli vidjeti u Milanu, Tottenhamu, Wolsfburgu - rekao je Dinamov glasnogovornik Tomislav Marčinko.

Vidjevši igrače kako se tuku Vaha je ‘poludio’. Navodno je odmah odlučio da obojica mogu potražiti novi klub.

- Nije Ademi ništa kriv - uskočili su tada ostali igrači Dinama pokušavajući objasniti tko je prvi započeo obračun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Shvativši da je pogriješio, Vaha se tada okomio na Rukavinu rekavši mu da na njega više ne računa. Tjeranje najskupljeg Dinamovog igrača brzo je došlo do ušiju Zdravka Mamića, koji je nakon konzultacija s bratom Zoranom ipak uspio nagovoriti Vahu da abolira Rukavinu i ostavi ga u klubu. Vaha ga je poslušao, no kazni za tučnjavu će biti. Osim novčane, dva Šibenčanina neće putovati u Split, gdje Dinamo u subotu u 20 sati igra prvenstveni susret. Ostat će u Zagrebu trčati krugove.

Na treningu radili po posebnom programu

Na posljednjem treningu Vaha je nešto objašnjavao igračima, smišljao akcije, dok su Ante Rukavina i Arijan Ademi, nizali krugove oko igrališta. U tih gotovo sat i pol, dva Šibenčana nisu progovorili niti jednu riječ. Ademi je imao veliku ‘šljivu’ ispod oka.

- To mi je s utakmice i kontakta s Pezom - Ademijeva je verzija masnice ispod oka.    

NK Dinamo: Rukavina i Ademi ne idu u Split

Odlukom glavnoga trenera Vahida Halilhodžića, zbog kršenja klupske discipline, Dinamovi igrači Ante Rukavina i Arijan Ademi ne putuju na prvenstvenu utakmicu protiv RNK Split koji će se odigrati u subotu, 13. studenoga, s početkom u 20.05 uz izravan prijenos na 2. programu HRT-a, piše na službenoj stranici Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu