Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Ademi je suznih očiju otišao s treninga. Toliko se živi za ovo'

'Ademi je suznih očiju otišao s treninga. Toliko se živi za ovo'
1

Trebamo ići utakmicu po utakmicu i nastaviti ovako. Ovo je 15. od 36 kola, nismo niti na polovici, ne treba donositi zaključke u ovoj fazi natjecanja, smiruje očekivanja Mario Cvitanović

VIDEO

Sretan sam zbog pobjede i karaktera i ustrajnosti od prve do zadnje minute. Zadovoljan sam dominacijom i našim intenzitetom igre. Nedostajala nam je zadnja trećina i možda neke situacije koje smo stvorili, ali nismo realizirali kako smo zamislili, rekao je Mario Cvitanović.

Dinamo je slavio 1-0 kod Slaven Belupa golom Amera Gojaka i tako pobjegao prvim pratiteljima na deset, odnosno 12 bodova.

- Moramo biti sretni što smo u 89. minuti ipak dali gol, i to protiv jednog dobrog i organiziranog protivnika. Jako je teško probiti takvu zatvorenu formaciju, ali moramo naučiti rješavati neke stvari pod pritiskom. Posebno kad je teško kroz kombinatoriku doći do gola. Belupo nije ništa stvorio, to je dobra stvar, imali su dvije-tri situacije koje su možda mogle biti opasne, ali sve iz naših netočnih dodavanja - kazao je trener Dinama i dodao:

- Rrahmani je odigrao, kao svi drugi, solidnu utakmicu, to je bio moj izbor. Ademi je jučer napustio trening suznih očiju. To je dokaz koliko se živi za ovaj klub. Moram pohvaliti cijelu ekipu na stavu, karakteru i odlučnosti da dobijemo ovu utakmicu i da se kući vratimo sa sva tri boda. To je najbitnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mi prvaci? Ma neću još o tome...

Iako ima veliku bodovnu zalihu, Cvitanović poziva na oprez.

- Trebamo ići utakmicu po utakmicu i nastaviti ovako. Ovo je 15. od 36 kola, nismo niti na polovici, ne treba donositi zaključke u ovoj fazi natjecanja. Do zadnjeg kola nećemo razgovarati ni o čemu, samo o sljedećoj utakmici.

Cvitanović je za kraj iskoristio priliku kako bi poželio sreću hrvatskoj reprezentaciji.

- Želio bih da naši reprezentativci ostvare dobre rezultate u svojim selekcijama, da se zdravi vrate i da krenemo u sljedeću utakmicu, protiv Lokomotive. Isto tako, želim sreću našoj reprezentaciji, da uspiju u onome što žele, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo.

Rrahmani: Nisam mislio da ću biti desni bek...

- Jako sam sretan zbog pobjede i posebno zbog svog pogotka. Bitno je da smo osvojili sva tri boda, svaka nam je pobjeda jako važna. Sad je reprezentativna pauza, onda se vraćamo prvenstvu i Kupu - rekao je Amer Gojak, strijelac pobjedničkog gola, ujedno i svoga prvijenca ove sezone.

- Uvijek je teško igrati u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Igrali su bunker, dobro su se držali dok smo mi tražili svoje šanse. Na kraju je Gojak dao gol, ovo je važna pobjeda za nas. Nisam mislio da ću igrati na poziciji desnog beka, ali dat ću uvijek sve od sebe da sam što bolji. Sretni smo zbog pobjede. Nisu bitni samo derbiji nego baš svaka utakmica - kazao je Amir Rrahmani, koji je bio asistent.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u