Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ademi možda ipak ide u Lille?! Francuzi sad nude 6,5 mil. €...

None Foto: Filip Kos/PIXSELL

Danas je posljednji dan prijelaznog roka u Francuskoj i Arijan Ademi bi na kraju mogao otići u Lille. Nedavno je kapetan s Dinamom potpisao ugovor do 2023., ali Francuzi od njega nisu odustali

Arijan Ademi početkom kolovoza potpisao je novi, petogodišnji ugovor s Dinamom, ali bi na kraju prijelaznog roka ipak mogao napustiti Maksimir. Novi ugovor ga veže do 2023. godine, ali ni njegovo potpisivanje nije obeshrabrilo francuski Lille. Christophe Galtier, trener Lillea, pod svaku cijenu želi Dinamovog kapetana. 

Lille je u Maksimir slao ponude od 4-5, milijuna eura, a sad je poslao i novu. Za Ademija je spreman platiti 6,5 milijuna eura, ali Dinamo želi još više novca. Navodno ga ne bi pustili za manje od osam milijuna eura. Danas je posljednji dan prijelaznog roka u Francuskoj i Lille je spreman Ademija doslovno čekati do posljednjih sati.

Pred ljudima koji vode Dinamo su očito sati odluke. Zadržati kapetana ili ga pustiti ako Lille još malo podeblja svoju ponudu. 

Kapetan je protiv Young Boysa u Maksimiru zaradio manju rupturu mišića. Zbog toga će izvan terena biti najmanje dva tjedna, ako ostane u Dinamu, vratit će se taman za prvo kolo Europske lige.

Navodno ljude iz Lillea ne brine ta činjenica što je Ademi sad ozlijeđen. Oni ga baš silno žele i odlučni su u svojoj namjeri.  Sad je sve na Dinamu i Ademiju.

 

 

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Komentari (30)
  • Ako ga prodate niste normalni.Imate novaca ko svi hnl klubovi.Neka igra euro ligu i dogurajte što dalje pa onda odlučujte.Bit če još kupaca.

    31. 8. 2018,   07:51
  • Novinari na aparatima, Ademi je nekoliko puta rekao da ostaje i da se želi odužiti klubu koji ga je toliko dugo čekao zbog tzv. "dopinga" i u međuvremenu plaćao.

    31. 8. 2018,   09:04
  • Kapetan je vrijedan kao trećina momčadi, vezni red bez njega je neprepoznatljiv i nepovezan, teško ćemo ga nadoknaditi!

    31. 8. 2018,   09:04