Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ademi: Nismo bili pravi, žao mi je navijača, a Hajduku čestitam

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Žalost je velika, žao mi je naših navijača, ali jednostavno se moramo dignuti i igrati onako kao što smo igrali u Osijeku. Suđenje neću komentirati, Hajduku čestitam, rekao je kapetan Ademi

Dinamovci baš i nisu bili raspoloženi za izjave. Mario Gavranović izašao je iz svlačionice i poručio kako ništa neće govoriti, a isto je napravio i Dominik Livaković. Njih su dvojica ipak među najvećim tragičarima derbija. No zato je Arijan Ademi, kao kapetan, stao pred novinare nakon poraza.

- Nismo bili pravi u prvom poluvremenu. Bili su bolji u duelu. U drugom smo se popravili, imali šanse, na kraju primili gol iz jedne njihove prilike - rekao je Ademi koji se posuo pepelom:

- Imao sam problema s mišićem prije utakmice, ali moram reći da danas nisam bio pravi.

Dinamo nakon derbija ima devet bodova prednosti i Ademi smatra kako treba dignuti glavu gore.

- Žalost je velika, žao mi je naših navijača, ali jednostavno se moramo dignuti i igrati onako kao što smo igrali u Osijeku. Suđenje neću komentirati, Hajduku čestitam na pobjedi - rekao je Ademi.

Komentari (32)
  • Dinamovci gospoda i u pobjedi i u porazu. To je odlika velikih. Cestitke hajduku.

    18. 2. 2018,   18:27
  • Ademi gospodin kao i uvijek, derbi ko derbi, tvrdo, čvrsto, više autova nego točnih dodavanja... Na kraju jedna greška Dinama je presudila i to je to. Hajduk svakako napreduje što je dobro za ligu.

    18. 2. 2018,   18:21
  • Da je Dinamu bar tri, četri Ademia i jedan na klupi. Svaka čast.

    18. 2. 2018,   18:43