Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ademi: Ovi iz Villarreala jure kao da su na motoru

Ademi: Ovi iz Villarreala jure kao da su na motoru
1

Ako se preplašimo, onda nemamo što tražiti. Treba stisnuti zube, izići na teren i reći: ‘Idemo’, rekao je mladi Dinamov veznjak Arijan Ademi

VIDEO

Uh, ne sjećam se da me itko tako uštopao. Ademi mi nije dao disati, rekao je Senijad Ibričić nakon subotnjeg derbija.
Mladi Šibenčanin Vahin je “policajac”, “pitbul” u sredini terena.
- Malo mi je Ibro pobjegao u drugom dijelu, počeo se izvlačiti na stranu. Tu sam posustao... Primijetio je to i tata, koji kaže: ‘Prvo poluvrijeme bio si dobar, drugim nisam baš zadovoljan’ - kaže kroz smijeh Arijan Ademi.
Ibričića je uspješno riješio, protiv Villarreala slijedi mu najveće iskušenje u karijeri. S Canijem, Cazorlom i Marcosom Sennom problema imaju i Barcelona, Real... Vezni red Villarreala vrijedi gotovo pedeset milijuna eura.
- Strašni igrači! Gledao sam Villarreal protiv Espanyola. Pa, ti ljudi idu kao na motoru. Senna je bio jedan od najboljih španjolskih igrača na Europskom prvenstvu prije dvije godine. Ali ne bojim se. Ako se preplašimo, onda nemamo što tražiti. Treba stisnuti zube, izići na teren i reći: ‘Idemo’. Ne bojim se ni Senne ni Canija, samo neka dođu - kaže Ademi.
Od Vahina dolaska puno se radilo na psihološkoj pripremi. Također, novi trener primijetio je nedostatak agresivnosti. Tako je na treningu došao Anti Rukavini, odvukao ga na stranu i rekao:
- Ante, ako malo dotakneš ili gurneš obrambenog igrača, ne trebaš mu se odmah ispričavati. Ma igraj čvrsto, ne boj se!
Posljednju euroligašku utakmicu u Maksimiru Dinamo je pobijedio u listopadu 2008. Pao je NEC. Vahin Dinamo, smatraju mnogi, ima “ono nešto” potrebno za prezimljavanje, za ostvarenje sna dugog četiri desetljeća. Svake godine najave su slične - možemo, hoćemo, ovo je ta godina... I sad je tako. Svi su optimisti.
- Možemo prezimiti, zaista igramo dobro - uvjerava Ademi.
Djelovao je iskreno. Možda je doista u pravu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića