Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ademi se vratio nogometu pa poručio: 'Dinamo će biti prvak'

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 4

Skupilo se oko 500 navijača, a neki najmlađii komentirali su se da se titula vraća na Maksimir. Arijan Ademi obećao je kako će se titula vratiti na Maksimir već iduće godine...

Ja sam danas najsretniji čovjek na svijetu, vidite koliko sam umoran... Nakon toliko vremena trenirao sam s momčadi. Ali ovo je slatki umor. Presretan sam što sam se vratio, hvala navijačima na ovakvom dočeku - rekao je Arijan Ademi nakon što je trenirao danas s Dinamom.

Suigrači su ga dočekali u špaliru uz pljesak.

VIDEO

Ademija na prvome treningu dočekalo 500 navijača... Reporter: Antonio Bevanda

Posted by 24sata Video on Tuesday, August 8, 2017

Skupilo se oko 500 navijača, a neki najmlađi koji su bili prisutni komentirali su se da se titula vraća na Maksimir.

- Obećavam da će biti tako. Puno mi znači što sam opet ovdje. Hvala klubu, suigračima i navijačima - poručio je zahvalni veznjak.

Uz to, Ante Ćorić danas nije trenirao jer mu je natekao mišić na utakmici protiv Hajduka pa je morao odrađivati terapije.

Podsjećamo, na nesretni petak 13. svibnja 2016., Uefina disciplinska komisija potvrdila je četverogodišnju suspenziju Arijanu Ademiju (25), koji je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto se dogodilo i s B uzorkom. Od tada borbeni veznjak i do tada, kapetan Dinama, ne igra profesionalno nogomet.

Proživio je pravu agoniju od trenutka kada je pao na doping testu nakon utakmice protiv Arsenala na Maksimiru, a Uefa je bila nemilosrdna. To je bila najveća kazna u povijesti nogometa, po mnogima - pretjerana!

Komentari (48)