Obavijesti

Sport

Komentari 1

Agassi zbog ljubavi napustio tenis, Schild 'pala' na kolegu...

Agassi zbog ljubavi napustio tenis, Schild 'pala' na kolegu...
4

Sport im je bio jedina i najveća ljubav sve dok se nisu upoznali. Danas su jedno drugome cijeli svijet, a sport im je ostao u drugom planu ili je tu samo kao hobi...

VIDEO

Zbog Steffi i njihove kćeri Andre Agassi napustio tenis

Najpoznatiji teniski par, Steffi Graf i Andre Agassi, svoju ljubav i vezu vrlo su dobro unovčili. Nakon što su prohodali, mnogi su ih plaćali stotine tisuća dolara samo da se pojave i opale nekoliko loptica na njihovu turniru. Nakon rođenja djeteta tenis im je postao sporedan.

Romansa počela na dugim i iscrpljujućim pripremama

Austrijski par Marlies Schild i Benjamin Raich zaljubili su se na pripremama austrijske skijaške reprezentacije. Tvrde da obožavaju skijanje, ali puno im je draže kad naporna sezona napokon završi i kad se u potpunosti mogu posvetiti jedno drugom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marija i Dražen ne mogu bez sporta i jedno bez drugog

Trener Cibone Dražen Anzulović upoznao je suprug Mariju dok je igrao u Ciboni, a ona je bila dobojkašica zagrebačke Mladosti. Godinama su u sretnom braku, a sport im je bio i ostao velika ljubav. Zula spašava Cibonu, Marija odnedavno opet trenira.

Barbara Ružić: Ne nedostaje mi odbojka, ali muž uvijek

Barbara Ružić, svojedobno najbolja svjetska odbojkašica, već je deset godina u braku s košarkašem Tomislavom Ružićem. Imaju dvoje djece, a Barbari je od njihova upoznavanja odbojka postala nebitna. Ali zato je željna supruga i bez njega ne može.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu