Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Air Race spektakl u Rovinju uljepšale i Red Bull 'Wingsice'

None Foto: redbull.com 3

One nisu obične animatorice, one su te koje zapravo daju krila. 'Misija' im je utrka Aira Racea u Rovinju, a za nju je Red Bull 'regrutirao' baš sve 'Wingsice' iz regije...

Hostesa je žena koja animira goste na službenom društvenom događaju...

- Mi nismo hostese - u glas će dvije Jelene, dvije Marije i Tea. 

One su Red Bullove 'Wingsice', one nisu obične animatorice, one su te koje zapravo daju krila. 'Misija' im je utrka Aira Racea u Rovinju, a za nju je Red Bull 'regrutirao' baš sve 'Wingsice' iz regije. 

- Iz Beograda smo, sve smo inače studentice, a ovo nam je dodatni posao - otkriva šarmantna Beograđanka Jelena (22) nakon predzadnjeg radnog dana u Hrvatskoj na zasluženoj večeri. 

Za stol je sjela s tri kolegice iz Beograda, još jednom Jelenom (22), dvije Marije (22) i Splićankom Teom (23). 

- Ovdje smo od četvrtka i u ponedjeljak putujemo kući - rekla je, naravno, lijepa Tea, jedina Hrvatica u ovom zanosnom društvu, skidajući službenu kapu koja neodoljivo podsjeća na pionirsku, otpuštajući crveni rubac koji mora biti decentno vezan oko vrata kako ne bi otkrivao previše. 

Pri zapošljavanju ih traže vozačku dozvolu B kategorije. Beograđanke Jelena i Marija je, naravno, imaju, a na dobrom su putu da dobiju i onu pilotsku. 

- Obje smo već upravljale avionom uz instruktorovu pomoć - priznala je 'druga' Marija. 

Iako su sve smještene u istom hotelu, nije bilo svađe oko kozmetike, odjeće, ili muškaraca. Uostalom, Relja Bašić je glumeći gospona Fulira davno rekao: 'Lijepe žene se nikad ne bi trebale svađati. One su ovdje kako bi svijet uljepšavale svojom ljepotom...'

Danas ionako neće imati vremena za svađu. U 15.45 na rasporedu je utrka Topa 12, u 16.45 će se na rovinjskom nebu pojaviti osmorica najbržih, a u 17.15 počet će veliko finale, obračun najbolje četvorice. 

Komentari (8)
  • simpaticne "wingsice" :-))

    13. 4. 2014,   11:57
  • Mene zanima tko je to platio.čula sam da je to jako skupo.Je li g.Mateša??

    13. 4. 2014,   12:43
  • to je u redu

    13. 4. 2014,   12:13