Obavijesti

Sport

Komentari 43

City pao u Zagrebu! Dinamovi klinci imaju proljeće u Europi!

City pao u Zagrebu! Dinamovi klinci imaju proljeće u Europi!
6

Bravo Dinamo, bravo majstori... U Zagrebu se Ligu prvaka gleda u dva termina, u Zagrebu se igra - europski nogomet! Marin je za pobjedu zabio kolosalno, iz slobodnjaka u rašlje sa 19 metara

VIDEO

Dinamo 11. ili 12. veljače igra play-off osmine finala Lige prvaka mladih! Modra mladost si je pobjedom nad Manchester Cityjem, 1-0 na Hitrec-Kacianu, osigurala: proljeće u Europi!

Ždrijeb će biti u švicarskom Nyonu, u ponedjeljak 16. prosinca, a potencijalni protivnici su: Šerif, Zaragoza, Midtjylland, Derby County, Porto, Dinamo Kijev, Glasgow Rangers i Rennes.

Junaci uvertire večerašnjeg sraza A momčadi Dinama i Man Cityja su trener Igor Jovićević i njegovi učenici Josipović, Hrvoj, Jurišić, Gvardiol, Šutalo, Franjić, Marin, Julardžija, Šipoš, Krizmanić, Radonja, Karrica, Kočar, Krkalić, Nikolić, Janković, Svržnjak, Jurčec...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gledali su ih skauti najvećih europskih klubova. Na Hitrec-Kacianu bili su Atletico Madrid, Inter, Manchester United, Valencia, Benfica, Real Sociedad, Eintracht, Wolfsburg, Lille, PSG, Celtic...

Englezi su od ukupno 95 bili bolji samo 'mizernih' 5 minuta. I to prvih 5 minuta. Renato Josipović je skinuo dvije-tri uvodne šanse, a onda je travnjakom zagospodario i do kraja dominirao Dinamo.

Najava trijumfa bila je sjajna solo-akcija Leona Šipuša koji je oduzeo loptu Ikeru Pozu, riješio ga se laganim driblingom pa odapeo prema Cityjevom golu, a prizemna je lopta prošla par centimetara pored gostujuće desne vratnice.

Ključni trenutak bio je - nogometna poezija: Antonio Marin je iz slobodnjaka sa 18-19 metara skinuo paučinu iz lijevih rašlji vratiju Gavina Bazunua!

Svjetski gol za 1-0 nakon točno 20 minuta igre i Dinamo je imao sva tri boda, a za prolazak tj. plasman u play-off bio mu je dovoljan i bod.

Jovićević: Man. City je juniora platio čak četiri milijuna funti
Jovićević: Man. City je juniora platio čak četiri milijuna funti

Sjajni modri klinci su bez manje-više ikakvih problema odradili posao do kraja, mogli pobijediti i uvjerljivije, a nakon trostrukog zvižduka grčkog suca Georgiosa Kominisa krenula je provala plavog oduševljenja i veliko, zasluženo slavlje Dinamove mladosti u Zagrebu!

U drugoj utakmici C skupine Lige prvaka mladih Atalanta je u Donjecku sa 2-1 pobijedila Šahtar i tako si osigurala prvo mjesto tj. izravni prolazak u osminu-finala, a Ukrajinci su ispali iz Europe.

Baš kao što su ispali i Englezi koje su izbacili - fenomenalni mladi Hrvati, kolosalni Dinamovi klinci pod ravnanjem Igora Jovićevića.

Bravo Dinamo, bravo majstori, u Zagrebu se Ligu prvaka gleda u dva termina i u Zagrebu se igra - europski nogomet!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem