Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Akcija je uspjela! Nastavlja se potraga za nestalim Salom...

None Foto: STEPHANE MAHE

Mnogi sportaši uplatili su novac s ciljem da se potraga za Salom nastavi, a u tome su i uspjeli. Argentinčeva obitelj je skupila oko 300 tisuća eura i angažirali su tvrtku Bluewater Recoveries koja će voditi potragu...

Apeli i donacije poznatih sportaša su se isplatile, potraga za Emilianom Salom se nastavlja! Nakon što su se u akciju skupljanja novca za nastavak potrage uključili mnogi ljudi, dosad je skupljeno oko 300 tisuća eura, što je dovoljno za nastavak potrage.

Argentinčeva obitelj je od tog novca unajmila tvrtku Bluewater Recoveries koja će pretražiti morsko dno oko otočića Alderney u engleskom kanalu gdje se navodno srušio zrakoplov sa novim igračem Cardiffa. 

Cardiff City KAKO SE DOGODILO Transkript poruka: Evo kako je Emiliano Sala naručio svoj let

Potraga za pilotom i bivšim igračem Nantesa je obustavljena u četvrtak nakon što spasitelji u tri dana potrage nisu našli nikakve tragove koji dokazuju da su Sala i pilot živi te su šanse da su preživjeli proglasili ravnima nuli. Ta vijest ujedinila je Lea Messija, Kantea, Mbappéa kao i Vahu Halilhodžića koji su uputili obitelji poruku podrške i poslali apel spasilačkim službama da nastave s potragom. Mnogi sportaši su i uplatili novac kako bi se potraga nastavila, a na kraju su uspjeli sa svojom akcijom.

Podsjetimo, Emiliano Sala bio je u avionu koji je nestao s radara prošli ponedjeljak u Engleskom kanalu, potvrdila je francuska kontrola leta. S njim je bio još pilot Dave Henderson, a još nisu pronađeni. Sala  se uputio u Cardiff za koji je tada tek potpisao, no tamo nikada nije došao. 

Komentari (23)
  • Sritno!!!

    28. 1. 2019,   19:24
  • Leicester City odlučio pomoći Cardiffu nakon tragičnog nestanka njihovog novog argentinskog napadača. Riječ je o reprezentativcu Alžira Islamu Slimaniju. 30-godišnji napadač je trenutno na posudbi u turskom Fenerbahčeu za koji je u 22 utakmice postigao četiri gola, no portugalski Record piše kako su u Leicesteru odlučili povući svojeg igrača iz Turske i proslijediti ga u Cardiff.

    28. 1. 2019,   21:06
  • ako ga nadu uopce bit ce cudo!!

    28. 1. 2019,   19:33