Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ako ih se ne odreknu, navijači i potrošači imaju prava. Stvarno

Ako ih se ne odreknu, navijači i potrošači imaju prava. Stvarno
1

Navijač je potrošač. Pa ako nisi zadovoljan uslugom, učini nešto. Poput zatrpavanja pismima. Svatko može učiniti makar nešto da bi promijenio stvarnost koja se opire njegovim željama

VIDEO

I dok su Kostelići još skijali, bio sam protiv Svjetskog kupa na Sljemenu. Jednostavno, smatram da smo presiromašna zemlja da bismo financirali ili sufinancirali takvo natjecanje. Ni Zagreb nije dovoljno bogat grad.

Pokretanje videa...

Istok Rodeš i 24 pitanja 03:46

Dok je Janica skijala, organizatori su mogli igrati na emocije. Zafrkavao sam se da bi bolje bilo da su potrošnju branili rečenicom da će, ne bude li Svjetskog kupa na Sljemenu, Janica biti tužna, nego retorikom kojoj smo svjedočili.

Nekoć je, kako za koga, navijanje ili papanje fine klope u salonu za vrlo važne bila stvar prestiža. Navijačkog, domoljubnog, statusnog. Klasnog! Kažem, kako za koga. Prijatelji su me žicali ulaznice, da potegnem vezu. Danas ne znam ama baš nikoga tko je gledao skijanje na Sljemenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove godine vijesti o skijanju na Sljemenu prate vijesti o opakom povećanju cijene odvoza smeća. Na Facebooku je mnogo fotografija neodveženog smeća. A tu je i naslov "Milan Bandić reže troškove i to na majkama odgajateljicama". "Umjesto do 15. godine, majke odgajateljice naknadu će primati samo do djetetove 8. godine, a iznos više neće pratiti rast prosječne plaće".

Varijanta 1. Većina je naprosto zadovoljna stanjem u Hrvatskoj i Zagrebui drugdje i manjini preostaje prilagoditi se. Makar i iseljavanjem.

Varijanta 2. Najobičnije žalbe u dućanima, trgovinama hranom, restoranima, pa i faktoring kućama i osiguravajućim društvima – često djeluju. Otkako postoji Facebook mnogi paze kako se ophode s potrošačima. A što li je navijač nego potrošač!? Nisi li zadovoljan nekim proizvodom ili uslugom, ako ništa drugo, učini nešto. Nije svatko Greta Thunberg. Nije ni Dario Juričan ni Jelena Veljača. Ali baš svatko može učiniti makar nešto da bi promijenio stvarnost koja se opire njegovim željama.

Metoda Amnesty Internationala, zatrpavanje institucije pismima, znala je djelovati. Nije zgodno ako umjesto poštara pisma istovari kamion. Tehnologija se promijenila, ali suština je ostala ista. Da nas se dovoljno angažiralo, koristilo svoja prava, možda se za stvar ne bi trebalo boriti prosvjedovanjem po trgovima. I vjerojatno bi startna pozicija bila bolja nego nakon odlaska 400.000 ljudi iz zemlje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...