Obavijesti

Sport

Komentari 126

Albancima u Francuskoj svirala himna Andore, odbili su igrati

Albancima u Francuskoj svirala himna Andore, odbili su igrati
1

Albanski su reprezentativci nakon Marseljeze čekali svoju himnu, bili su čvrsti u stavu da neće početi utakmicu ne odsvira li njihova, pa je potrajalo malo

VIDEO

Francuska je na svom Saint-Denisu ugostila Albaniju u petom kolu skupine H u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Premda je početak susreta bio zakazan za 20:45, počeo je s desetak minuta zakašnjenja. Razlog? Kriva himna.

Goste je, naime, "zagrijavala" himna - Andore. Gledali su se Albanci međusobno u čudu kada su krenuli taktovi, ali nastojali su ih ispoštovati dokraja. I onda su tražili da domaćini ispoštuju njih ili - neće igrati.

Potrajalo je

Da Francuzi još zapapre stvar, pobrinuo se službeni spiker koji je uputio ispriku - Armeniji. Kao da su na djelu bili glup i gluplji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Albanski su reprezentativci nakon Marseljeze čekali svoju himnu, bili su čvrsti u stavu da neće početi utakmicu ne odsvira li njihova, pa je potrajalo malo dok je organizatori nisu našli i spremili za intoniranje. Uspjeli su nekako.

Na koncu Francuska je pobijedila s 4-1 načevši goste već u osmoj minuti (Coman), valjda dok su još zbrajali dojmove. Nastavio je Giroud, pa opet Coman i Ikone da bi počasni gol Albaniji donio Cikalleshi iz kaznenog udarca.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu