Obavijesti

Sport

Komentari 16

Allegri prvi favorit za trenera 'topnika', tu su Poch i Arteta

Allegri prvi favorit za trenera 'topnika', tu su Poch i Arteta
1

Freddie Ljunberg (42) 'vatrogasac' je na mjestu trenera Arsenala nakon što je Unai Emery (48) dobio otkaz. Engleske kladionice predviđaju kako bi mogao i ostati trener, ali spominju se i dolasci Allegrija, Pochettina...

VIDEO

Fredrik Ljungberg voditi će 'topnike u tranzicijskom razdoblju'. Uprava je nakon otkaza španjolskom stručnjaku Emeryju odmah krenula u potragu za novim strategom, a engleske kladionice također su se bacile u potragu. Prema njihovim saznanjima najveći je favorit za sjedanje na klupu londonskog kluba Massimiliano Allegri (52) koji od ljeta i napuštanja Juventusa nema klub.

Serie A - Inter Milan vs Juventus

Osim Allegrija kao prvog favorita, spominju se trener Wolvesa Nuno Espirito Santo (45), ali i donedavni trener Tottenhama Mauricio Pochettino (47) kao te Mikel Arteta (37), bivši nogometaš Arsenala i pomoćnik Pepa Guardiole. Također, prema kladionicama je jednako vjerojatno da bi na klupi 'topnika' mogao ostati i Fredrik Ljungberg.

Guardiola je negirao mogućnosti Artetinog prelaska u Arsenal rekavši kako njegov pomoćnik putuje u Newcastle i to uopće nije pitanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Emery dobio otkaz u Arsenalu, nasljeđuje ga legendarna špica!
Emery dobio otkaz u Arsenalu, nasljeđuje ga legendarna špica!

- Žao mi ga je, svaki put kad netko da otkaz menadžeru je isto. Osvojiti tri Europske lige zaredom sa Sevillom je jedno od najnevjerojatnijih postignuća, on zna što mislim o njemu i siguran sam da će ubrzo naći novi posao- rekao je Guardiola.

Podsjetimo, Unai Emery (48) nakon 18 mjeseci dobio je otkaz na klupi "topnika", a njegov će privremeni nasljednik biti Frederik Freddie Ljungberg (42), dosadašnji trener U23 momčadi Arsenala i bivši napadač, koji je dres kluba nosio od 1998. do 2007.

U zadnjih sedam utakmica imao je dva remija i pet poraza. U četvrtak navečer njegov je Arsenal kod kuće izgubio od Eintrachta 1-2 u Europskoj ligi pa time propustio osigurati prolazak skupine za koji mu je bio dovoljan i bod.

Europa League - Group F - Arsenal v Eintracht Frankfurt

Arsenal je u Premiershipu tek osmi sa samo 18 bodova u 13 kola, ispred njih je i Sheffield United i Burnley, a Liverpool na vrhu ima nevjerojatnih 19 bodova više nakon samo trećine sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi