Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alli se napio na 33ºC pa je pao u nesvijest: Nosili ga s bazena!

None Foto: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 3

Alkohol i vrućina slomili su Dele Allija, a svi su mislili da spava dok ga djevojka oko 20:00 nije pokušala probuditi pa vidjela da je kolabirao od kombinacije cuge i ljetne temperature Mykonosa

Veznjak Tottenhama i engleske reprezentacije Dele Alli (23) imamo je dugu sezonu, skroz tamo do finala Lige prvaka. Pa se dečko otišao pošteno odmoriti na grčki Mykonos s djevojkom Ruby Mae.

Na Mykonosu je preko dana cca. 33º Celzija, a majstor se odlučio pored bazena relaksirati uz pomoć alkohola iako još 'pod dopingom' od noć prije kad se slavilo Rubyn 25. rođendan.

Cuga i vrućina slomili su Dele Allija, a svi su mislili da spava dok ga djevojka oko 20:00 nije pokušala probuditi pa vidjela da je - kolabirao od alkohola i vrućine.

Na prvu je mislila da se šali, a onda pozvala hotelsko osiguranje da ga, svog lelujavog i nesigurnog na nogama, odnesu s bazena u sobu. Dele i Ruby obnavljaju oganj svoje strasti nakon prekida u veljači poslije tri godine veze.

Dele Alliju nije strano ni pijano teturanje, ni sukobi sa hotelskim osobljem u pijanom stanju prošlog studenog i to nakon 2-1 pobjede nad Hrvatskom u Ligi nacija.

Ross Barkley iz Chelseja s kojim je Dele pijan tada radio nerede u hotelu također je ovih dana na ljetovanju na Mykonosu sa svojom djevojkom, modnom dizajnericom Jordan McCabe...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan McCabe (@jordanmccabe_x) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toasty

A post shared by Jordan McCabe (@jordanmccabe_x) on

 

 

Komentari (29)
  • kako je to antipaticni igrac... ono najbolje sto Englezi mogu dat

    5. 7. 2019,   14:39
  • Bez strelica nisam uspio nista zakljuciti...

    5. 7. 2019,   14:53
  • S obzirom da bježe od knjige, da su na voću, povrću i treningu 24/7 nije ni čudo da psiha ode do jaja...

    5. 7. 2019,   14:48