Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alternativa za Vrsaljka: Karlo Bartolec pozvan je u 'vatrene'

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šime Vrsaljko neće moći biti na raspolaganju za Englesku i Jordan pa je, u nedostatku rješenja među aktualnim reprezentativcima, pozvao novo ime, desnog beka Nordsjaellanda Karla Bartolca

Karlo Bartolec novo je ime u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Izbornik Zlatko Dalić desnog beka danskog Nordsjaellanda odlučio je pozvati naknadno, nakon detaljnjeg uvida u zdravstvene probleme Šime Vrsaljka, objavio je HNS.

Bartolec ima 23 godine, a u Danskoj je od 2016., nakon boravka u Dinamu i Lokomotivi. To mu je prvi poziv u A-selekciju "vatrenih", a ranije je bio član reprezentacija do 19 i 21 godine, obukavši hrvatski dres u 10 utakmica.

Svjetskim doprvacima mogao bi se priključiti još jedan golman, ustanovi li se da je ozljeda koljena Lovre Kalinića takve prirode da neće moći konkurirati za utakmice protiv Engleske u Ligi nacija (petak) i Jordana (ponedjeljak) na riječkoj Rujevici. Bit će to Simon Sluga, golman Rijeke.

- Cijeli život igram desnog beka, a sad sam proglašen i najboljim bekom Danske. Ha, nadam se pozivu, pogotovo sad kad traže desnog beka. Ma, da dobijem poziv bio bih izvan sebe, napravio bih takvu feštu, sve bih pozvao - rekao nam je nedavno Bartolec.

Eto mu prilike za feštu, ali i velike odgovornosti.

Komentari (39)
  • Sretno Karlo i neobaziri se na hejtere koji već sad pljuju po tebi nego im pokaži na terenu zašto im je bolje usta držati zatvorenima..

    8. 10. 2018,   14:50
  • Bravo, konačno.

    8. 10. 2018,   14:51
  • Čovjek je to svojim igrama i zaslužio! Bravo Karlo!

    8. 10. 2018,   15:36