Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amerikanci bi odustali od spojeva da repka osvoji SP

None Foto: REUTERS

Čak 40 posto Amerikanaca ne bi išlo na ljubavne sastanke godinu dana ako bi im reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo ovo ljeto u JAR-u

Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, tako se bar često kaže. Da tu ima neke istine vidi se u anketi provedenoj čak i u nenogometnom SAD-u.
Naime, 51 posto od 20 tisuća ispitanih u Sjedinjenim Američkim Državama gladovalo bi tjedan dana kad bi njihova reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo na ljeto u JAR-u. Njih čak 40 posto bi ne bi išlo na ljubavne sastanke cijelih godinu dana. 
U Italiji bi 70 posto naših susjeda dalo otkaz na poslu ako bi Azzurri uzeli trofej. Englezi se slažu s Amerikancima i najviše njih bi gladovalo.
Zanimljivo, u Slovačkoj, samo tri posto bi se odreklo bilo čega u zamjenu da se poboljša plasman njihove reprezentacije. Slovaci očito neće daleko dogurati uz ovakve navijače.

Komentari (6)
  • moras bit prvoklasni kre.ten da bi se odrekao ichega zbog nogometa, zamisli oni napucavaju loptu za milione a ja krpam za kokice da bi gledao iz podrapanog kauča, yea right

    22. 4. 2010,   21:47
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    22. 4. 2010,   21:47
  • slovanici su jedini normalni u ovoj prici

    22. 4. 2010,   21:47