Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Jelušić na postolju u drugom slalomu sezone

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Hrvatska skijašica osvojila je treće mjesto u slalomu voženom u kanadskom skijalištu Panorama. Nika Fleiss osvojila je 21. mjesto

"Bijeli cirkus" preselio se u Kanadu. Što je sjajno ako pitate Anu Jelušić. Mlada Riječanka osvojila je treće mjesto na drugom slalomu sezone u kanadskom skijalištu Panorama. Ovaj rezultat posebno veseli kad znamo da je u prvom slalomu sezone Ana osvojila tek 23. mjesto.
Za pobjednicom, sjajnom Austrijankom Marlies Schild, Jelušić je kasnila 51 stotinku. Drugo mjesto pobjeglo joj je za samo dvije stotinke, koliko iznosi prednost drugoplasirane Šarke Zahrobske.
U Panorami je nastupila i Nika Fleiss. Ona je u prvoj vožnji bila 23., a u drugoj je tek neznatno popravila svoj plasman i završila kao 21. Za pobjednicom je zaostala sekundu i 17 stotinki, jednako kao i Norvežanka Nina Loeseth, s kojom dijeli plasman.
Marlies Schild sada je vodeća skijašica Svjetskoga kupa. Austrijanka je drugom pobjedom u sezoni došla do 262 boda.

KOSTELIĆ 28. U SUPERVELESLALOMU
U Kanadi su i skijaši, ali u Lake Louiseu. U nedjeljnom Super G-ju nastupio je i Ivica Kostelić. Budući da je osvojio 28. mjesto, uzeo je dva boda. Pobijedio je Norvežanin Alex Lund Svindal, koji je do cilja stigao sekundu i 76 stotinki prije našeg Kostelića. Drugi je bio Benji Reich, a treći Didier Cuche.

Komentari (4)
  • BRAVO ANA, SAMO NAPRIJED I NAVIJAMO ZA TEBE. A NAŠIM DRAGIM TV KUĆAMA, SAMO SRAMOTA,NISTE BILI SPREMNI PRENOSTI UTRKU SVIJETSKOG KUPA A CIJELE DANE PRLITE O TOJ GLUPOJ POLITICI. DAJTE POLITIČARI IZABERITE SE VEĆ JEDNOM . BIILO BI VAM BOLJE DA SE NAPOKON SLOŽITE I POČNETE MISLITI NA DOBROBIT SVIH ,A NE SAMO NA SABORSKE PLAĆE.

    25. 11. 2007,   23:46
  • Čestitke Ana, sramota da to nismo mogli gledati, zbog političara! Ovo je za veselje a političare gledati to imamo stalno i zbog pogrešne politike zube na klin a zbog Ane smjeh i ponos !

    26. 11. 2007,   01:59
  • M a bravo Ano!!! Samo naprijed i dalje!!!

    26. 11. 2007,   10:18