Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Jelušić: Ovu stazu su izlizali taman za mene

None Foto: Sanjin Strukić

Ana Jelušić startat će 14. u prvoj vožnji na petom izdanji slaloma skijašica na Sljemenu. Pozvala je sve da nju i druge Hrvatice dođu bodriti

Uzbuđena sam zbog nastupa na Sljemenu. Jedva čekam rano ustajanje i početak utrke, kazala je Ana Jelušić koja je izvukla broj 14 na jučerašnjem izvlačenju izvlačenju startnih brojena na Trgu Bana Jelačića. Najbolju hrvatsku skijašicu, najtraženiju među mališanima uz pozornicu, razveselio je navedeni broj.
- Broj 14 je super, puno bolji nego recimo 16! Ma šalim se, sve ionako ovisi o meni. Ako budem skijala kao u Semmeringu, bit će super. Tada sam uostalom također startala sa startnog broja 14 – kazala je Riječanka. Za peti slalom skijašica u sezoni, jubilarni peti sljemenski slalom, Ana se posebno pripremala.
- Nigdje nema takve publike na svijetu i nikako ih ne smijem razočarati – rekla je Ana kojoj je najbolji rezultat drugo mjesto upravo na Snježnoj kraljici.
Što se staze tiče, također je zadovoljna.
- Gornji dio bio je nekako mekši, ali su je poslije izlizali, tako da bi mi trebala odgovarati. Sve će biti super. Jedva čekam da počne - zaključila je Ana koju nije zabrinula niti informacija da se sutra ujutro očekuje temperature od -10 Celzija.
Sveprisutni Milan Bandić uz zvižduke dobio je i startni broj, te bi i on trebao startati i to sa skijaškim legendama.
- Očekujem 20.000 gledatelja na Sljemenu. Dođite, uskliknuo je Bandić, a slično je rekao i Miho Glavić, predsjednik organizacijskog odbora:
- Dvije tisuće ljudi sudjelovalo je u ovome projektu i najavljujemo stoga novi spektakl.
Osim Bandića zvižduke su dobili i slovenski predstavnici na utrci legendi.

Komentiraj, znaš da želiš!