Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ana Jelušić: Sad je vrijeme da ljudima pokažem da mogu...

Ana Jelušić: Sad je vrijeme da ljudima pokažem da mogu...
1

Neću davati velike prognoze, ali moj je cilj biti među prvih 10. Vjerujem da to mogu. Mnogi treneri kažu da ove sezone skijam tehnički bolje, rekla je naša Ana Jelušić

VIDEO

Sve je spremno, nadam se da ću i ja biti. Ove sezone dosad nisam skijala baš najbolje, ali nadam se da je vrijeme za pravi rezultat. Nisam trenirala i skijala na Crvenom spustu, ali nema sumnje da će staza biti dobra. Znam da ćemo imati veliku podršku i to će nam biti dodatni motiv, rekla je Ana Jelušić uoči "Snježne kraljice" na Sljemenu u utorak.

- Neću davati velike prognoze, ali moj je cilj biti među prvih 10. Vjerujem da to mogu. Mnogi treneri kažu da ove sezone skijam tehnički bolje i vjerujem da ću to sad iskoristiti - rekla je Ana.

- Što se tiče mog zdravlja, neću više o tome pričati jer su neki moje probleme s astmom počeli izvlačiti iz konteksta i smatraju da je to moj alibi. Zato ću samo reći da sam dobro - dodaje Ana.

Favoritkinje su joj Schild i Riesche.

- Prva favoritkinja utrke sigurno je Schild koja je klasa za sebe. Ona i Nijemica Riesche bi se trebali boriti za pobjedu.

Ana zna da nije na razini na kojoj je skijala prije.

- Razlika između mojih nastupa kad sam bila druga na Sljemenu i sad kad nisam više u toj kategoriji je pedesetak stotinki. Ove sezone sam promijenila skije i pancerice, a iako se povukla iz skijanja, Janica mi još katkad pomogne savjetima.

- Na treninzima se vidi da mogu i moram biti još bolja. Slalom je teška disciplina i teško je proći sva vrata bez greške, a moji rezultati ove sezone su ipak ispod očekivanja i nalazim se u neobičnoj poziciji pred utrku na Sljemenu - završila je Ana.

Sofija Novoselić skija privatno

Sofija je lani izbačena iz reprezentacije, ali je ove sezone odlučila skijati još godinu dana privatno jer je financiraju roditelji.

- Odlučila sam privatno skijati još jednu sezonu. Financira me obitelj. Na početku sam zbog toga bila pod malim pritiskom, no sad sam se pomirila s tim da mi roditelji daju novac. Ne razmišljam uopće o svim tim troškovima. Moraš se s tim pomiriti ili si za te novce moraš kupiti auto - kroz šalu je rekla Sofija.

Tea Palić nada se drugoj vožnji

Dat ću sve od sebe, malo sam bolesna, ali vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat. Zbog visokog startnog broja ne mogu obećati ulazak u drugu vožnju, rekla je Tea Palić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba