Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Jelušić zbog napada astme završila u bolnici!

None Foto: Igor Kralj

Odmah po završetku slalomske utrke za Otvoreno prvenstvo Zagreba, hrvatska skijašica odvezena je u bolnicu zbog jakog napada astme

Ana Jelušić danas je hitno sa Sljemena prevezena u bolnicu Jordanovac zbog jakog napada astme. Iako se bolest najčešće javlja na većim nadmorskim visinima, ovaj put napad se dogodio na manje od tisuću metara na Crvenom spustu, odmah po završetku slalomske utrke za Otvoreno prvenstvo Zagreba, na kojem je Ana osvojila drugo mjesto. Zdravstvenih problema tijekom današnjeg slaloma imala je i druga hrvatska reprezentativka Nika Fleiss, kojoj je otekao zub.
- Sad smo doma u Rijeci. Ana će se odmarati pet ili šest dana, a potom ćemo nastaviti s treniranjem - rekao je Anin trener Zoran Sobol. Prvi pregled nije otkrio ništa novo, osim da je ovaj napad bio jači od bilo kojeg ranije. Ani je astma dijagnosticirana prije četiri godine. Nakon pružene pomoći krenula je u Rijeku majci Adrijani. Mlada Riječanka već je imala manji napad astme na Sljemenu. Na prošlogodišnjoj Snježnoj kraljici između dvije utrke uhvatio ju je jak kašalj.

Komentari (5)
  • najbolje je za njih dvije da se ostave tog skijanja pogotovo nika pa uvijek je nešto boli.brz oporavak vam želim.

    29. 1. 2008,   20:58
  • Svaka čast curke na rezultatima ne znam da li ima još koja skijašica u vrhu skijanja s astmom. Drži se Anči i vidimo se na Sljemenu.

    29. 1. 2008,   21:52
  • bojim se da je za njih dvije prosao rok uporabe !

    29. 1. 2008,   22:11