Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ana & Nika, turistkinje na slovenskom Pohorju

Ana & Nika, turistkinje na slovenskom Pohorju
1

Ana Jelušić i Nika Fleiss razočarale su hrvatske navijače na 44. Zlatnoj lisici. Peticu je zaslužila samo Janica Kostelić i to za - navijanje

VIDEO

Kad bi se Janica bez treninga spustila niz Pohorje, ne bi bila lošija od 27. mjesta, ciničan je bio jedan gledatelj uz ciljnu arenu na 44. Zlatnoj lisici.
U tradicionalno “hrvatskoj” disciplini, slalomu, naše natjecateljice pokupile su “mrvice” u Mariboru. Nika Jelušić bila je 27., Ana Jelušić i Sofija Novoselić nisu dočekale “luksuz” druge vožnje.  Kiša i loša, grbava staza nisu idealni uvjeti, ali su isto tako i dobar alibi za skijaški turizam na Pohorju.
- Ništa nisam vidjela. Trebala sam baciti skijaške naočale - dosta ljuta je bila Ana Jelušić koja će, s ovakvom formom, teško ponoviti prošlogodišnje drugo mjesto na Snježnoj kraljici na Sljemenu.
Janica Kostelić ju je, dok je dijelila autograme, tješila nedaleko od ciljne arene. Riječ utjehe trebala je i Nika Fleiss koja je ostala razočarana semaforom.
- Mislila sam da sjajno idem. Da će biti dobar rezultat. Međutim, sve je to bilo jako loše - izjavila je Samoborka koja će nekoliko dana na odmor. Krajem siječnja slijedi novi slalom, u Ofterschwangu.

JELUŠIĆ - SLALOM:
1. Reiteralm (Austrija) 23. mjesto
2. Panorama (Kanada) 3. mjesto
3. Aspen (SAD) 12. mjesto
4. Lienz (Aut) 5. mjesto
5. S. Mlyn (Češ)  bez plasmana
6. Maribor (Slo)  bez plasmana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu