Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ana Viktorija ima 15 godina, 44 kilograma i nepobjediva je

Ana Viktorija ima 15 godina, 44 kilograma i nepobjediva je
4

Jako je vrijedna, cilj je omogućiti joj pravilan razvoj, da se jednog dana bori za olimpijsku medalju, kaže trener Dragan Crnov o judašici Ani Viktoriji Puljiz, koja je osvojila kadetsko zlato

VIDEO

Iako je od osvajanja europskoga kadetskog zlata u konkurenciji do 44 kilograma proteklo samo nekoliko dana, Ana Viktorija Puljiz (15) i dalje marljivo trenira.

Ne smetaju joj ni umor, ni još vidljive masnice preko cijele desne strane lica, ni paklene vrućine... 
Čim su Ana i njen trener Dragan Crnov izašli pred solinsku sportsku dvoranu na povratku iz Kaunasa, upalile su se bengalke, počeli su pjesma i veselje članova Judo kluba Solin.

- Doček je bio veliko iznenađenje. Nisam mogla vjerovati koliko je ljudi došlo. Stvarno im velika hvala na dočeku. Zlato sam pospremila kod kuće, nastavljam s treninzima jer me već za mjesec i pol dana čeka Svjetsko prvenstvo u Čileu, na kojem ću pokušati dokazati da ovo zlato nije slučajno osvojeno – kaže presretna Ana Viktorija, koja je u međuvremenu završila prvi razred opće gimnazije. I to s odličnim uspjehom!

- Judo treniram od prvog razreda osnovne škole, sve sam podredila treninzima i nastupima jer sam ove godine prvi put krenula na europske kupove, na kojima sam izborila plasman na svoj prvi EP, i svoju prvu medalju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Viktorija Pujiz

Iako je judo borilački sport, što se vidi i po modricama na licu ove krhke djevojčice od samo 44 kilograma, ne bi ga mijenjala ni za koji drugi sport.

- Judo je ipak poseban, na treninzima učimo ne samo borilačku vještinu nego i ponašanje, poštivanje suparnika, trenera...

A koliko je to težak i naporan sport, najbolje zna Dragan Crnov, koji je ne samo trener nego i roditelj, vozač...

- U klubu radim sedam godina, imamo oko 150 članova. Sve su to dobra djeca kojima se trudimo omogućiti pravilan . Ove godine smo prvaci Hrvatske za mlađe kadete i kadete, treći smo u konkurenciji juniora - rekao je Crnov. I jako hvali Anu.

- Jako je vrijedna, cilj je omogućiti joj pravilan razvoj, da se jednog dana bori za olimpijsku medalju - kaže Crnov.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu