Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ana Zaninović ide po dodatne bodove za plasman na OI '16.

Ana Zaninović ide po dodatne bodove za plasman na OI '16.
4

Hrvatska je domaćin 21. Croatia Opena - najjačeg taekwondo natjecanja u ovom dijelu Europe. Uz blizanke Zaninović u Varaždinu će se boriti tri pobjednika na OI-u

VIDEO

Republika Hrvatska ima posebnu čast biti domaćinom najvećem međunarodnom taekwondo natjecanju u ovom dijelu Europe - 21. Croatia Openu. Natjecanje će se održati u Varaždinu, a ugostit će 1393 sportaša iz 55 zemalja svijeta. Croatia Open tako ulazi u top 5 G1 turnira u 2015. godini. 

Gradska dvorana Varaždin ugostit će najveće zvijezde taekwondo sporta. U subotu i nedjelju na borilišta će izaći Lucija i Ana Zaninović, ali i velik broj svjetskih taekwondo boraca - Servet Tazugel, Milica Mandić te Joel Gonzalez Bonilla. Svi oni su olimpijski pobjednici. 

Ovo natjecanje bit će od posebne važnosti za našu taekwondoašicu Anu Zaninović koja će se boriti za dodatne bodove za plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

- Uvijek je lijepo nastupati kod kuće i radujem se nastupu pred domaćom publikom. Ova sezona je svakako jedna od napornijih i teško je držati tempo. Naporno treniramo i vjerujem da ću na ovom natjecanju ostvariti zadane ciljeve - rekla je Ana Zaninović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predolimpijska je godina, a ovo je jedan od zadnjih bodovnih turnira za OI u Riju. Posebno će zanimljivo biti subotnje popodne kad se održavaju finalne borbe. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića