Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ancelotti: Arsenal je sjajan, ali fali im iskustva

None Foto: AFP

Trener Milana ima visoko mišljenje o protivniku u osmini finala Lige prvaka, ali ne misli da je pred njegovom momčadi nepremostiva prepreka

Arsenal je jedan od najtežih suparnika kojeg smo mogli izvući, komentar je Carla Ancelottija, koji će s Milanom u obranu naslova krenuti preko Eduardovog kluba. Ancelotti je iskazao veliki respekt prema protivniku u osmini finala Lige prvaka, ali daleko od toga da misli kako je Arsenal nepremostiva prepreka.
- Tehnički su čak i superiorniji od Liverpoola, ali nemaju toliko iskustva u Ligi prvaka. Vodeća su momčad engleskog prvenstva, ali mislim da su, nakon odličnog starta u sezonu, u posljednje vrijeme ipak pomalo posustali - kaže Ancelotti.
Iako je Arsenal u nogometnom svijetu poznat po tome kako dobre rezultate ostvaruje bez mega-zvijezda, trener Milana nema dvojbi koga izdvojiti iz Wengerove momčadi.
- Cesca Fabregasa posebno cijenim. Mislim da se radi o jednom od najboljih veznih igrača na svijetu u ovome trenutku - zaključio je Carlo Ancelotti.

Komentari (1)
  • Ma sta ti znas, reko je Profesor, kojem je \"malo\" falilo da prezimi u Europi, da je Modric najbolji i da mu nema ravnog ! Gluposti ovaj Ancelotti prica, kao da on ima vise naslova od PROFESORA:) ahhahaha

    21. 12. 2007,   20:36