Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ancelotti: Halo, dečki? Odlučio sam. Ipak ne bih klupu Italije...

Ancelotti: Halo, dečki? Odlučio sam. Ipak ne bih klupu Italije...
3

Azzuri nemaju izbornika od odlaska Gian Piera Venture koji je smijenjen nakon što je Švedska u doigravanju za SP u Rusiji eliminirala Italiju. Činilo se da će to biti Ancelotti, ali ništa od toga

VIDEO

Carlo Ancelotti je odbio mjesto talijanskog izbornika koje je prazno od studenog prošle godine i eliminacije Azzurra u doigravanju za SP u Rusiji, pišu u nedjelju talijanski mediji.

"Corriere dello Sport" i "Gazzetta dello Sport" pišu kako je Ancelotti, koji je bez kluba otkako je smijenjen u minhenskom Bayernu prošle jeseni, u subotu telefonski obavijestio Talijanski nogometni savez (FIGC) da ne prihvaća njihovu ponudu.

U utorak je većina talijanskih medija pisala o sastanku između Ancelottija i predstavnika FIGC-a Roberta Fabbricinija i bivšeg nogometaša Milana Alessandra Costacurte. Ti su mediji tada pisali i kako je Ancelotti sklon prihvaćanju dužnosti izbornika. 

Osim njega, na popisu eventualnih kandidata za izbornika nalaze se još imena Roberta Mancinija (Zenit St Pétersbourg), Antonia Contea (Chelsea) i Claudia Ranierija (Nantes).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Azzuri nemaju izbornika od odlaska Gian Piera Venture koji je smijenjen nakon što je Švedska u doigravanju za SP u Rusiji eliminirala Italiju. U iščekivanju novog izbornika, privremeno tu dužnost obavlja 46-godišnji Luigi Di Biagio, bivši igrač Intera i Rome.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića