Obavijesti

Sport

Komentari 43

'Anderlecht je sramota': Kriza uoči Dinama, trener pobjesnio

'Anderlecht je sramota': Kriza uoči Dinama, trener pobjesnio
1

U zadnjih pet utakmica u svim natjecanjima Anderlecht ima domaću ligašku pobjedu protiv Standarda 2-1, ali i četiri utakmice u kojima nisu zabili ni gola! Genk, Trnava, St. Gilloise i St. Truiden uspjeli su izdržati...

VIDEO

Anderlecht je ispalio 21 udarac prema golu St. Truidena, imao igrača više od 22. minute i na kraju odigrao bez golova na svom stadionu.

Sve to pomno se pratilo u zagrebačkom Dinamu koji s njima igra u četvrtak od 18 i 55 u Bruxellesu i može se odmah reći kako razloga za optimizam u 'modrom' taboru treba i mora i biti.

Današnji kiks znači da za Lekinim Club Bruggeom zaostaju osam bodova poslije devet kola, a nije im najbolje krenulo ni u Europi gdje su izgubili prvu utakmicu u gostima kod Trnave 1-0. 

 

Nakon razočaravajućeg kiksa zakačili su se trener Hein Vanhaezebrouck i klupski navijači pa je i atmosfera jako loša, Razljutila je ljubitelje kluba zamjena Trebel - Makarenko.

Navijači smatraju kako je vađenjem kapetana u 70. minuti, inače zadnjeg veznog koji je igrao pod ozljedom, napravio pogrešku, tim više što je uveo, po njihovom mišljenju, prosječnog Ukrajinca Makarenka koji u svojih 20 minuta nije napravio ništa na terenu. 

Učinio je to Vanhaezebrouck s igračem više, a na klupi je ostavio puno opasnije ofenzivce poput Morioke i Musone koji su svih 90 minuta odgledali s klupe.

Njemu su krivi - navijači.

- Na drugim stadionima možete osjetiti kako navijači guraju svoje igrače naprijed - rekao je trener Anderlechta pa ljutito dodao:

- Ako ne znate zašto je igrač zamijenjen, nemojte ni komentirati.

Kulminiralo je sramotnim ispadanjem u kupu od drugoligaša St. Gilloisea i to u Bruxellesu. Gosti su ih isprašili 3-0 iako je Anderlecht igrao u kombiniranom sastavu.

Svejedno, opravdanja za trenera Vanhaezebroucka nema, a navijače najviše brine to što je njihova momčad bezidejna i jalova, iako sam trener preferira formacije s tri napadača.

U zadnjih pet utakmica u svim natjecanjima Anderlecht ima domaću ligašku pobjedu protiv Standarda 2-1, ali i četiri utakmice u kojima nisu zabili niti jedan gol! Genk, Trnava, St. Gilloise i St. Truiden uspjeli su izdržati protiv njihove navale...

Ove nedjelje napad su predvodili Santini, Bakkali i Gerkens, međutim, za golmana Steppea iz St. Truidena nisu pronašli dobitnu formulu.

Navijači Anderlechta su već izgubili strpljenje, a tko zna, možda i trener 'odleti' uoči Europske lige jer bi novi poraz Anderlecht ostavio na nuli...

Sramite se!

Anderlecht je sramota za nogomet

Gdje je nestao moj prekrasni Anderlecht?

Anderlecht nije zabio desetorici igrača St. Truidena, šokantno izdanje
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo
KLJUČNA UTAKMICA SEZONE

Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo

Ovog je vikenda na rasporedu HNL derbi sezone između Rijeke i Dinama na Rujevici. Tko slavi, napravit će veliki korak prema tituli