Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ante Čačić u Iran: Naslijedit će Tanca Ivankovića u Persepolisu

Ante Čačić u Iran: Naslijedit će Tanca Ivankovića u Persepolisu
5

Persepolis vjeruje Hrvatima. Nasljednik Branka Ivankovića koji je preselio u saudijski Al-Ahli FC bit će bivši hrvatski izbornik Branko Čačić. Potpis na ugovor past će u ponedjeljak u Istanbulu

VIDEO

Perzija je raj za naše nogometne trenere. Najnovije hrvatsko ime koje će raditi u Iranu je bivši hrvatski izbornik Ante Čačić. I to kao nasljednik Branka Ivankovića u najpopularnijem iranskom klubu, Persepolisu.

Iranci tvrde kako je već sve riješeno te kako će Čačić ugovor s Persepolisom potpisati u ponedjeljak u Turskoj. Branko Ivanković nakon više od četiri godine iz Teherana ide u saudijski Al-Ahli FC.

Čačić je od 2015-2017 vodio Vatrene. Otkaz je dobio nakon domaćeg remija 1-1 s Finskom, HNS je izabrao Zlatka Dalića, a sve ostalo je povijest pisana na Mundijalu u Rusiji.

Ante Čačić jednu je sezonu trenirao Dinamo, radio je u Libiji, a još vodio momčadi Lokomotive, Slavena Belupa, Maribora, zaprešićkog Intera, Osijeka... Trener je od 1986. kada je vodio Prigorje iz Markuševca.

Inače, Persepolis jako vjeruje Hrvatima. Prvi naš trener koji je vodio najveći iranski klub bio je Vladislav Brajović 1994. kao privremeno rješenje između dva iranska stručnjaka.

Nakon ad interim Brajovića teheranski ponos Persepolis vodili su: Špaco Poklepović, Tomislav Ivić, Ivica Matković, Vinko Begović, Zlatko Cico Kranjčar i Branko Tanac Ivanković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov