Obavijesti

Sport

Komentari 33

Ante Kostelić ide u Hollywood: Glumit će ga Russell Crowe?!

Ante Kostelić ide u Hollywood: Glumit će ga Russell Crowe?!
1

'Nikad nisam bio kriminalac, ali neke moje avanture bile su škakljive. Ako je podvodni ribolov zabranjen... Ma, bolje da ne otkrivam previše..., rekao je dobro raspoloženi Ante Kostelić zvani Gips

VIDEO

Što je zajedničko Rambu, Conanu i Anti 'Gipsu' Kosteliću (80)?

Ha, još ništa, ali uskoro će biti. Naime, i Ante Kostelić postat će holivudski lik! Čelnici produkcijske kuće Millenium Film koji potpisuju filmove o Rambu i Conanu žele o proslavljenom hrvatskom skijaškom treneru i bivšem uspješnom rukometašu napraviti film. Amerikanci su fascinirani njegovom energijom i trenerskim znanjem kojim je skovao Ivicu i Janicu, a danas na pravi put vodi braću Samuela i Eliasa Kolegu.

- Njegova je životna priča fascinantna. Tek smo u ranoj fazi i ne mogu mnogo o tome govoriti. Osim da nam s hrvatske strane pomaže oskarovac Branko Lustig (86) - kazao je Jeffrey Greenstein, predsjednik Millenium Filmsa, a prenosi Gloria.

Više je otkrio proslavljeni hrvatski producent Branko Lustig, dobitnih dva Oskara:

- Pročitao sam scenarij i odličan je. Možda se može još nekoliko detalja doraditi, ali to je zapravo to - rekao je Lustig pa iznenadio odgovorom koga bi volio vidjeti u ulozi legendarnog Gipsa:

- Russell Crowe! - kazao je producent rođen u Osijeku koji je s Croweom surađivao u filmovima 'Gladijator', 'Američki gangster' i 'Dobra godina'.

- Bila je to jedna seansa na kojoj je uz Lustiga bio i čovjek kojeg su mi predstavili kao koscenarista filma o Indiani Jonesu. Na žalost, ne mogu se sjetiti njegova imena. Ispitivao me o mojem životu i mnogo toga sam mu rekao, ali najbitnije stvari sam ipak zadržao za sebe - rekao je Ante Kostelić za Gloriju pa dodao:

- Nikad nisam bio kriminalac, ali neke moje avanture bile su škakljive. Ako je podvodni ribolov zabranjen... Ma, bolje da ne otkrivam previše... - rekao je dobro raspoloženi Kostelić koji ipak preferira stare filmove iz Hollywooda.

Ipak, sudbina je htjela da upravo on postane filmski heroj novog doba, a film će svakako sa zanimanjem pratiti hrvatska javnost. Još ako u 'Gipsove' cipele uskoči Russell Crowe...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba