Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ante Miše odbio čestitati Dinamu na naslovu prvaka

Ante Miše odbio čestitati Dinamu na naslovu prvaka
1

Jutro nakon Dinamove proslave naslova prvaka Hajdukov trener nije želio čestitati prvacima niti se osvrtati na uvrede u slavlju na Maksimiru...

VIDEO

Nakon pobjede nad Šibenikom Ante Miše je udobno zavaljen u fotelju odgledao prvo poluvrijeme utakmice Dinama i Slaven Belupa. Drugo poluvrijeme i slavlje je propustio zbog filma na RTL-u "Udar - sudnji dan".
- Morao sam pogledati barem prvo poluvrijeme jer igramo protiv Slavena u nedjelju. Nama je svaka utakmica značajna i bez obzira što smo svi fokusirani na uzvratnu utakmicu Kupa, ne idemo u Koprivnicu 'skinuti hlače' i izgubiti utakmicu - kaže Miše, koji je uvjeren da njegova momčad može pred svojom publikom na Poljudu dostići tri gola prednosti iz prvog Kup ogleda.  
- Da ne vjerujem, ne bi sjedio ovdje. Svjedočili ste fantastičnoj podršci naših navijača od početka prvenstva i zbog njih ćemo učiniti sve da pobijedimo Dinamo u zadnje dvije utakmice i tako dobijemo veliku satisfakciju da Dinamo nije bolji od nas, kako ispada rezultatima - priča Miše.
Uslijedila su pitanja na koja Miše nije odgovorio, umjesto njega to je učinio glasnogovornik Davor Pavić. Tako je na pitanje kako komentira da tijekom TV emisije "Volim nogomet" nije prikazan nijedan sporan detalj iz prvog Kup ogleda, premda je Miše sam tvrdio da su i igrači Dinama zaslužili barem dva crvena kartona, Pavić odgovorio:
- Tijekom cijele ove sezone iz HTV-a su pokazali kakvi su im kriteriji i kako informiraju javnost. Ne iznenađuje nas što su u tom ritmu nastavili i dalje.
Na pitanje očekuju li kazne za igrače Dinama, zbog neprimjerenog slavlja i uvreda  izrečenih prema Torcidi i gradu Splitu nakon osvojene titule, Pavić je nastavio u istom tonu:
- To je bilo sramotno i neprimjereno, no nećemo reagirati sve dok ne vidimo izviješće delegata utakmice. Živo nas zanima što će stajati u tom izvješću i hoće li "metar" biti isti za igrače Dinama, kao primjerice za našeg kapetana Srđana Andrića.
Čak ni pitanje hoće li Miše osobno i Hajduk čestitati Dinamu na osvojenom naslovu, nije moglo proći sa jednostavnim odgovorom da ili ne.
- To ćemo pitanje preskočiti, praviti ćemo se da ga uopće nismo čuli - zaključio je Pavić upučujući novinare kako će im sve biti jasno nakon što čuju očitovanje kluba na priopćenje Torcide.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica