Obavijesti

Sport

Komentari 63

Anthony Davis zatražio trade, želi otići u Lakerse ili Boston...

Anthony Davis zatražio trade, želi otići u  Lakerse ili Boston...
1

U narednim tjednima trebalo bi doći do još jedne zvučne promjene u klubovima NBA lige. Najbolji igrač Pelicansa Anthony Davis ustrajan je u namjeri da karijeru nastavi u nekom drugom klubu

VIDEO

AD je odlučio, ne želi više nositi Pelikane na leđima, a volio bi ići i u lov na prstenje. Najbolji igrač New Orleans Pelicansa i jedan od najboljih visokih igrača današnjice Anthony Davis rekao je svojem klubu kako nema namjeru produžiti ugovor s njima, već želi biti tradean u neku drugu momčad.

NBA: New Orleans Pelicans at Golden State Warriors

Ugovor s Pelicansima Davisu traje do 2020. godine, a na kraju ove sezone otvara mu se mogućnost potpisivanja tzv. supermax ugovora s kojim bi u New Orleansu zaradio 240 milijuna eura. Takav mu ugovor može ponuditi samo trenutni klub, ali Davis ne želi raspravljati o tome. 

.- Anthony želi trade u momčad s kojom može konkurirati za titulu i pobjeđivati u kontinuitetu. Prema klubu želi biti pošten i jasan te ih je na vrijeme obavijestio o svojim namjerama. To je u interesu igrača i kluba - rekao je Rich Paul, agent Anthonyja Davisa koji također pod svojom paskom ima i LeBrona Jamesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo se klub LeBrona Jamesa spominje kao sljedeća moguća destinacija Anthonyja Davisa. Lakersi bi u New Orleans mogli poslati nekoliko mladih igrača koji bi pojačali rotaciju Pelicansa, dok bi Davis uz LeBrona mogao odvesti klub iz Los Angelesa na višu razinu.

NBA: New Orleans Pelicans at Los Angeles Lakers

također, u nekim kombinacijama spominju se i Boston Celticsi, ali oni ga ne mogu dovesti prije kraja sezone zbog ugovora njihove zvijezde Kyrieja Irvinga. Naime, klubovi smiju imati jednog igrača pod ugovorom s mogućnosti supermax produljenja - to je Irving u Celticsima, kao i Davis u Pelicansima. Zato moraju pričekati do kraja sezone da Kyrie postane slobodan igrač ukoliko žele AD-a.

Zato je realan rasplet priče odlazak Davisa u Lakerse koji bi time dobili nekog tko bi ih uz LeBrona mogao odvesti daleko. U prilog tome idu i broje AD-a ove sezone - ima prosječno 29,3 koša, 13,3 skoka, 4,4 asistencije, 2,6 blokada i 1,7 osvojenih lopti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov