Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osijek doveo igrača iz Nantesa, Mance je Skenderov napadač...

None Foto: NK Osijek

Mance je prije pet mjeseci u Nantes doveden kao želja Vahida Halilhodžića, a njegova posudba u Francusku koincidirala je sa tragičnom smrću Emiliana Sale

Antonio Mance, Riječanin koji je proteklih pet mjeseci igrao za francuski Nantes novi je napadač Osijeka. U Nantes je doveden kao želja Vahida Halilhodžića, a Manceova posudba u Nantesu koincidirala je sa tragičnom smrću Emiliana Sale.

Foto: NK Osijek

Manceu su 23 godine, a u Slavoniju ravnu prelazi iz slovačkog Trenčina u kojem je odigrao 71 utakmicu i postigao 34 gola uz 6 asistencija (prije toga bio je u slovenskim Domžalama gdje u 47 utakmica zabio 13 pogodaka).

Prije odlaska s Kvarnera bio je u Pomorcu i Rijeci te u Istri. S Osijekom je potpisao četverogodišnji ugovor i bio je velika želja i trenera Dina Skendera.

Mance je klasični središnji napadač, visok 1.89, podjednako dobro igra s obje noge, a iza njega je i reprezentativna karijera za U-19 i U-20 Vatrene.

Komentari (6)
  • Bravo Osječe !!!!! Super Napadač !!!!! Jako jako neugodan, Strašno Pojačanje !!!!!

    21. 6. 2019,   19:05
  • U kvalifikacijama za EL zabio 6 golova u 8 utakmica, a uz to dodao 1 asist. Cini se kao vrlo dobro pojacanje za Osijek.

    21. 6. 2019,   14:35
  • Uff. Svi se pojačavaju samo hajduk traži pojačanja u drugoligašima

    21. 6. 2019,   13:50