Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Antonio Milić napušta Hajduk, ali ipak neće potpisati s Lilleom

None Foto: Marko Prpić/Pixsell 3

Hajduk će zimsku pauzu iskoristiti kako bi zaradio koju kunu prodajom igrača. To znači da će klub napustiti Antonio Milić, ali još uvijek nije objavljeno gdje on odlazi

Antonio Milić će u zimskom prijelaznom roku gotovo sigurno otići iz Hajduka, no njegova destinacija za sada se drži u tajnosti. Ljutiti predsjednik Hajduka Marin Brbić jutros je demantirao informaciju kako je u pitanju francuski Lille.

- Prijelazni rok još uvijek nije počeo i nemojte me pitati ništa na tu temu. Interes stranih klubova za Antonija Milića postoji, no nema govora o tome da on prelazi u Lille, pa čak ni u Francusku - tvrdi predsjednik Hajduka.

Priča se zakotrljala iz Belgije, odakle su mediji prenijeli vijest kako je Milić zanimljiv Oostendeu, a kako taj klub ima dobre veze s Lilleom, lako je zbrojiti dva i dva. Doduše, francuski mediji pisali su ranije i kako je za Milića zainteresiran Rennes, no ta je priča odavno pala u zaborav.

Jučer je otkrivena i pozadina informacije o transferu Milića u Lille, a za sve je kriv Jean Evrard Kouassi. Naravno, ne onaj pravi, koji igra za Hajduk, nego netko drugi, tko je na društvenoj mreži otvorio profil s imenom igrača Hajduka. I napisao kako Antonio Milić prelazi u Lille.

Prava istina je negdje u sredini. Hajduk i Milić nedavno su dogovorili produženje ugovora, no nije tajna kako mladi stoper nije zadovoljan svojim statusom kod trenera Tudora, te kako bi rado otišao u inozemstvo. 

Hajduk je u tom trenutku napravio jedino moguće, pristali su na klauzulu o fiksnoj odšteti, u zamjenu za produženje ugovora, jer bi u protivnom Milić otišao bez odštete. 

U medijima se špekulira odštetom od 400 do 500 tisuća eura, no Brbić je i to demantirao. Posao je vjerojatno u tajnosti dogovoren, no niti Hajduk, niti novi klub, a ni igrač i njegov manager nisu spremni to potvrditi dok ne počne prijelazni rok.

Komentari (53)
  • O Bože fala ti šta Milić odlazi,o kako bi vi sretni bili da ste Hajdukovci.Ja volim Maloču,samo Maloču,života mog je sreća sva i ljubav najveća!!!

    4. 12. 2014,   15:46
  • uprave prolaze, igrači odlaze, Mario Maloča ostaje hehe. Sritno Miliću.

    4. 12. 2014,   15:54
  • haha cuj u lille, taj moze eventualno u nk galeb ili nk dalj

    4. 12. 2014,   15:57