Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Antonio Milić: Poziv izbornika Čačića me stvarno iznenadio

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Gledao sam sve utakmice reprezentacije, znam kakva je situacija na ljestvici i što nas čeka. Vjerujem da ovaj kadar ima nade izboriti dvije pobjede, rekao je novi reprezentativac Antonio Milić

Poziv me zatekao na pripremama za sutrašnju utakmicu s Genkom, stvarno me iznenadio, pogotovo jer ove godine ne igramo tako dobro kao prošle. Tek smo nedavno u kupu upisali prvu pobjedu, dobili smo i novog trenera tako da tek treba vidjeti kako će se razvijati sezona. Možda sve skupa krene nabolje, za 24sata je kazao Antonio Milić kojeg je izbornik Ante Čačić stavio na popis kandidata za dvije odlučne utakmice za plasman u Rusiju protiv Finske i Ukrajine.

- Tri godine bio sam standardni član U-21 reprezentacije, vjerujem da sam svojim igrama pokazao koliko vrijedim. No, bez obzira na to, ne mogu reći da sam se vidio među kandidatima za selekciju. Stvarno me poziv iznenadio. To je za mene velika čast, ostvarenje jednog od snova i stvarno sam presretan.

Milić je siguran da će se brzo uklopiti u za njega novu sredinu prepunu zvijezda.

- Nekolicinu igrača znam iz Hajduka, dosta njih iz mlade reprezentacije tako da vjerujem da će mi proces prilagodbe biti jednostavniji. Velika je čast biti u kadru, trenirati s takvim velikim igračima iz najvećih europskih klubova. Još ako mi se ukaže prilika i zaigram, tko sretniji od mene.

Milić nije imao kontakta s bilo kim iz reprezentacije tako da ne zna na kojoj poziciji ga izbornik vidi.

- Dobio sam obavijest od tajnice i poziv elektronskom poštom i to je sve što znam. Bez obzira na želje izbornika, tu sam da popunim broj. Bez obzira hoće li me trebati i na kojoj poziciji potpuno je svejedno. Za mene je čast trenirati i biti u klubu igrača kojima sam se divio gledajući ih na televiziji.

Iako nije bio dio reprezentacije, Milić je pratio sve što se događa.

- Gledao sam sve utakmice reprezentacije, znam kakva je situacija na ljestvici i što nas čeka. Vjerujem da ovaj kadar ima nade izboriti dvije pobjede i plasirati se u Rusiju, a hoćemo li uspjeti to ćemo tek vidjeti. Ja naravno vjerujem da hoćemo - zaključio je nekadašnji igrač Hajduka.

 

Komentari (13)
  • Nije samo tebe, iznenadio je sve koji prate reprezentaciju

    22. 9. 2017,   18:46
  • Kod "najboljeg" izbornika na svijetu, ništa ne treba čuditi

    23. 9. 2017,   00:11
  • prosle sezone dok su i oostende i posebno milic bili jaki nije mogao dobiti poziv ali ove sezone kad oostende ima bod u cini mi se 7 kola dobiva poziv..cudno

    22. 9. 2017,   19:27