Obavijesti

Sport

Komentari 14

Antonio Milić: Teško možemo pobijediti i ekipe iz treće lige

Antonio Milić: Teško možemo pobijediti i ekipe iz treće lige
1

Sretan sam što sam dobio ponovno poziv u reprezentaciju, to je jedina svijetla točka u ovom trenutku, ali što ću... Dat ću sve od sebe, rekao je Anderlechtov Hrvat Antonio Milić

VIDEO

Hrvatski branič Antonio Milić rekao je nakon poraza njegovog Anderlechta od Dinama da je atmosfera u momčadi loša zbog slabih rezultata te da mu je osobno jedina svijetla točka poziv u reprezentaciju Hrvatske.

- Teško dolazimo u prilike, tako je stvarno teško pobijediti bilo koju ekipu, pa i one iz druge ili treće lige - rekao je 24-godišnji Milić podno stadiona Constant Vanden Stock gdje je Dinamo pobijedio 2-0 u drugom kolu Europske lige.

Anderlecht je izgubio i u prvom kolu s 0-1 na gostovanju u Trnavi kod Spartaka.

- Sigurno da nije bajna atmosfera nakon svih tih loših rezultata. I navijači nas isto tako stišću sa svih strana, ipak je ovo veliki klub u Belgiji, najveći. Očekuje se stoga najbolje, što mi u ovom trenutku ne pružamo. Nije nam lako - rekao je rezignirano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Anderlecht ni u prvenstvu ne stoji dobro - nalazi se na trećem mjestu s osam bodova zaostatka za vodećim Club Bruggeom. Trener Hein Vanhaezebrouck je nakon poraza od Dinama rekao da se ne boji mogućeg otkaza.

- Ne bih pričao o takvim stvarima - odgovorio je Milić.

U nedjelju Anderlecht gostuje kod Waregema, koji se nalazi na 15. mjestu u prvenstvu pa bi eventualni kiks dodatno ugrozio poziciju trenera.

- U prvenstvu još ništa nije gotovo, sve do doigravanja se ništa ne zna. Samo trebamo normalno pokušavati priključiti se prvom i drugom mjestu, nastojati smanjiti razliku za vodećom momčadi. Pokušat ćemo dati sve od sebe u svakoj idućoj utakmici te se probati izvući iz ove situacije - rekao je Milić.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić pozvao ga je za predstojeće utakmice, s Engleskom u Ligi nacija te prijeteljski sraz s Jordanom.

- Sretan sam što sam dobio ponovno poziv u reprezentaciju, to je jedina svijetla točka u ovom trenutku, ali što ću... Dat ću sve od sebe - zaključio je Milić koji je ljetos došao u Anderlecht iz belgijskog prvoligaša Ooestendea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet