Obavijesti

Sport

Komentari 2

Anzulović: Zadar je rodni kraj, ali ne želim na klupu

Anzulović: Zadar je rodni kraj, ali ne želim na klupu
6

Nakon što su dali otkaz Aleksandru Petroviću, čelnici Zadra razgovarali su s Draženom Anzulovićem, koji je odbio njihovu ponudu

VIDEO

Razgovarao sam s Magašem i obostrani interes je postojao, ali nisam osjetio podršku svih iz kluba, rekao je Dražen Anzulović nakon sastanka sa čelnicima KK Zadar.
Ubrzo nakon otkaza Petroviću Magaš je kontaktirao s Anzulovićem. Bivšeg trenera Cibone zainteresirala je primamljiva ponuda. No nije mu se svidjela atmosfera u klubu.
- Zaključio sam da ne bi bilo pametno sada doći u Zadar jer u Upravi trenutačno ne postoji konsenzus. Klupa Zadra mi je i dalje jedan od izazova i da je situacija drukčija, sigurno bih prihvatio posao. Da je riječ samo o sentimentima, već bih bio trener Zadra - obrazložio je Zula razloge odbijenice.
Unatoč propalim pregovorima, u klubu su uvjereni kako će ubrzo imati novog trenera.
- Nastavljamo potragu za trenerom. Imamo još nekoliko kandidata, ali ne bih sad izlazio s imenima u javnost. Momčad će na utakmici u Splitu voditi Denis Pleslić, a kako je sljedeća utakmica tek 3. siječnja, imat ćemo dovoljno vremena za pravi odabir trenera - rekao je predsjednik kluba Kristijan Magaš.

U IGRI TRI KANDIDATA
Nedugo nakon što je Aleksandar Petrović odstupio s klupe KK Zadar, pojavila su se tri nova imena za preuzimanje vrućeg mjesta prvog trenera kluba. Glavni kandidat za klupu bio je Dražen Anzulović, bivši trener Cibone i sadašnji pomoćnik izbornika reprezentacije Jasmina Repeše. Nakon što je u ponedjeljak navečer odbio klupu, u Zadru ne spominju nikakva nova trenerska imena. Anzulović, koji je još aktualni trener belgijskog Charleroia, visoko je kotirao i u izboru za nasljednika Jasmina Repeše na klupi reprezentacije Hrvatske, no kako je Repeša nedavno dao otkaz u talijanskoj Lottomatici, Zula ostaje pomoćnik iskusnijem kolegi u nacionalnoj vrsti.

"ACO, ODLAZI" I "ZULA NE DOLAZI"
U Zadru su u ponedjeljak ujutro u neposrednoj blizini Jazina osvanuli grafiti na kojima piše “Aco odlazi!”, “Zula ne dolazi!”, “Još jedno smeće, previše smrada”, “Purgerska smeća!!!” i “Zula Cigane”. Nepoznati autor, međutim, nije otkrio tko je njegov favorit za trenersku klupu Zadra.

TKO ĆE NASLIJEDITI ACU

DRAŽEN ANZULOVIĆ
Bivši trener Cibone bio je najbliži klupi Zadrana, ali nije se uspio dogovoriti s ljudima iz kluba, pa je u ponedjeljak navečer odbio preuzeti momčad Zadra.

SLOBODAN SUBOTIĆ
Ne razmišljam o nikakvom novom poslu. Previše sam emotivno vezan uz Gripe, odgovorio je donedavni trener Splita na upit o preuzimanju Zadra.

JASMIN REPEŠA
Pročitao sam na internetu da sam jedan od kandidata, no nitko me nije kontaktirao, izjavio je hrvatski izbornik, koji se uskoro iz Rima vraća u Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica