Obavijesti

Sport

Komentari 25

Argentina s dva u zadnjoj liniji razbila Singapur s visokih 6-0!

Argentina s dva u zadnjoj liniji razbila Singapur s visokih 6-0!
7

I ne samo to! Jedan od dvojice stopera postigao je prvi gol na utakmici! Tottenhamov Federico Fazio je u 25. minuti nanišanio svoje sprave i zabio za vodstvo Argentine

VIDEO

U prvom ikada dvoboju između ove dvije reprezentacije, Argentina je u gostima u prijateljskom dvoboju pobijedila Singapur 6:0. U prvoj utakmici kao izbornik argentinske momčadi, Sampaoli je u petak pobijedio Brazil, a sada je bez Messija i Higuaina išao na noge 157. momčadi svijeta.

Kao što se i najavljivalo tijekm jučerašnjeg dana, argentinski trener je uistinu započeo s dvojicom igrača u obrani, dok su u veznoj liniji igrala trojica igrača, a u vrhu napadač čak njih pet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odlične su prilike imali Argentinci u prvih 20 minuta, što zbog sjajnoj singapurskog vratara, a što zbog nepreciznosti. Zatim je u 25. minuti utakmice jedan od dvojice braniča, Federico Fazio, uspješno nanišanio svoje sprave i zabio za vodstvo Argentine. Alejandro Gomez je uputio udarac iz kuta i pronašao centralnog braniča koji je isprve poslao loptu u mrežu.

Već je šest minuta kasnije bilo 2:0. Argentinci su brzo izveli korner i lopta je došla do Dybale koji je uputio centaršut prema Correi, a on zabija za udvostručenje vodstva na prvoj stativi.

Topovski je rezultat povisio Gomez u 60. minuti. S otprilike 20 metara loptu je spustio na tlo i opalio ju snažno lijevicom u donji desni kut nemoćnog Mahbuda na vratima Singapura.

Zatim je Paredes u 71. minuti pogodio stativu, ali se tri minute kasnije ipak upisao u listu strijelaca. Veznjak Rome je nakon slabo izvedenog gol auta povukao loptu do samog vrha suparničkog šesnaesterca i lijepo poslao loptu u gornji lijevi kut singapurskih vratiju.

Peti je gol u 90. minuti zabio Alario iz neposredne blizine nakon što mu je Di Maria glavom spustio loptu, a veznjak PSG-a se u listu strijelaca pak upisao tri minute kasnije i postavio konačan rezultat. Fernandez se sjajno probio iza obrane Singapura te vratio loptu Di Mariji, a on petom šalje loptu u mrežu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu